Jump to content

heniapl

Users
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralna

About heniapl

  • Rank
    Niedoświadczony
  1. czy ja wiem. nie w bloku. jak podpiąłem pod antenę, pod którą jest podpięty Sagemcom Esi-88 (nie moj), na której jest diseq, jednocześnie astra jednocześnie hotbird, tak poprostu podpiąłem pod tv to było z 1500 kanałów.
  2. Antena podpięta pod TV. Bez dekodera.
  3. jest na 30 >.> chyba, że do góry po rurze?
  4. po prostu podłączona antena do TV. dekoderem tylko sprawdzałem żeby był sygnał. Jak nastawić na HB? przesuwam w lewo to nic. Trochę w lewo to miałem szwedzkie kanały. ale i tak bez zmian.
  5. jednak działa już teraz , znajduje jakieś zakodowane kanały dla upc. Z niekodowanych są tylko jakieś rumuńskie i węgierskie. dlaczego akurat te? xd jak ustawić aby szukało polsatu hd, red carpet, Belarus tv itp.? jak coś antenę mam na południu.
  6. czasza - 80 dekoder cyfrowy polsat sagem kabel stary wmurowany w dekoderze jest, że hotbird. a skąd wiem w stosunku do anteny - wszystkie mapy gps wyświetlały, plus druga antena z diseqiem (do której podpięty jest C P , jest mniej więcej w dobrą stroną)
  7. Postaram się krótko przedstawić obecną sytuację (zakładałem już tutaj temat, ale konto zostało usunięte, idk). W każdym razie, po kolei: 1. Mam tak po prostu, talerz, z nowym konwerterem, - kabel do z TV do satelity jest wmurowany - na satellite finderze wyświetla się w pełni zasięg - czy to TV, czy dekoder - nie wyświetla sygnału - 0 %. A nastawiałem antenę na hotbird - Nawet z dekoderem, kręcąc anteną NIC się nie pojawiło - 0% sygnału. Dlaczego tak jest? Co z tym mogę zrobić? Jak coś - konwerter Opticum LSP 04H (ogólnie talerz, który był wcześniej jest z PRLu jeszcze z Anglii).
×
×
  • Create New...