STARS.TV 715 Posted October 28 Polska muzyka u mnie jest bo musi być, gdybym nie musiał to by było znacznie mniej, nie idzie Z 2019 to już nie za mojej kadencji, moja kadencja obejmuje granie do 2009 roku 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
djclassic 340 Posted October 28 (edited) 4 godziny temu, wuzel napisał: A to w którym roku będzie można usłyszeć hity z 2019 roku w Stars Tv ? Może zacznijmy od tego, gdzie są te hity 2019? No bo chyba nie mówimy tu o (s)hit-ach typu „Małomiasteczkowy” czy „Mama ostrzegała” Edited October 28 by djclassic 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wuzel 141 Posted October 28 Właśnie chciałem je usłyszeć . O ile "Mama ostrzegała" usłyszałem dzięki jednemu z użytkowników forum ,to więcej z polskich utworów nic nie znam, z zagranicznych również z tego roku. Zresztą "Mama ostrzegała" to disco polo i nie ta stacja tv. 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
neo_patryk 173 Posted October 28 W dniu 2019-10-26 o 12:39, STARS.TV napisał: Właśnie zanabyłem 30 nowości, w listopadzie nowa grafa i do przodu Aż prosiłoby się o jakieś TOP 30 Premiery, gdyby nie problem z głosowaniem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
STARS.TV 715 Posted October 28 10 listopada od 20 do północy będzie program premierowy 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gregor111 96 Posted October 28 5 godzin temu, wuzel napisał: Właśnie chciałem je usłyszeć . O ile "Mama ostrzegała" usłyszałem dzięki jednemu z użytkowników forum ,to więcej z polskich utworów nic nie znam, z zagranicznych również z tego roku. Zresztą "Mama ostrzegała" to disco polo i nie ta stacja tv. Właśnie to zobaczyłem. 73 mln wyświetleń?! Dałem radę pół minuty, ta muzyka jest przerażająca. Jak takiej chałtury słuchają Polacy, to zgroza. Niech nigdy nie przyjdzie STARS.TV do głowy puszczać podobnej muzyki! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wuzel 141 Posted October 29 O to dużo,jak to oglądałem to było kilka tysięcy odsłon chyba. 18 godzin temu, STARS.TV napisał: 10 listopada od 20 do północy będzie program premierowy Czyli potrzebuję ok. 7 GB wolnego miejsca na dysku i najważniejsze nie zapomnieć nagrać ,bo w niedzielę to może być różnie z tym . Quote Share this post Link to post Share on other sites
STARS.TV 715 Posted October 31 ŚMIERTELNI NIEŚMIERTELNI jutro od 12:00 do 23:57 W sobotę TOP 50 ITALIAN HITS A w następną niedzielę 4 godziny premier i to wcale nie pobranych z YouTube 💪 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bytesize 14 Posted October 31 W dniu 28.10.2019 o 12:37, STARS.TV napisał: Polska muzyka u mnie jest bo musi być, gdybym nie musiał to by było znacznie mniej, nie idzie Z 2019 to już nie za mojej kadencji, moja kadencja obejmuje granie do 2009 roku A "Nie ma fal" (2018) widziałem w nocnym paśmie Best Hits. Co do grafiki z Madonną to dla mnie spoko. Ale trzeba przyznać, że ta grafika urodzinowa była niezła. Szkoda, że nie masz intro swoich programów na wzór tych z MTV, a były genialne. Czy te 4 godziny premier to już 3 listopada? Bo nie chcę przegapić. Quote Share this post Link to post Share on other sites
STARS.TV 715 Posted October 31 Grafika urodzinowa to właśnie już na nowej oprawie a premiery w następną niedzielę a nie najbliższą Noc od północy do 8 to realizacja różnych wymogów koncesyjnych więc tam mogą pojawiać się nowe polskie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bytesize 14 Posted November 2 kto zajął 1 miejsce w Italian Top 50? Bo po Felicita przeoczyłem... 😞 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
STARS.TV 715 Posted November 2 No to jak Ty oglądasz? 😂 Savage - Only You. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 833 Posted November 4 (edited) Awaria na Starsie. 😀 ~00:22 obraz i dźwięk uległy zamrożeniu i po chwili (prawie) wszystko wróciło do normy, ale obraz był w znaczku pocztowym (WSS się popsuło ). ~00:28 znowu zamrażarka (coś lodówka u was szwankuje? ) i WSS się naprawiło. Edited November 5 by SatExpert 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
djclassic 340 Posted November 5 (edited) Enigma - "Return To Innocence" to 1993 r. a nie 1994. A to tak na szybko co przed chwilą zauważyłem Edited November 5 by djclassic 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
STARS.TV 715 Posted November 5 Stały problem gdy singiel wychodzi w innym roku niż płyta I nic się nie popsuło, planowane drobne prace w CP 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DVB-T(2) INQUIRING 18 Posted November 6 STARS.TV PW ode mnie do Pana wysłałem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
STARS.TV 715 Posted November 7 Nie odpowiadam na priv w którym są pytania o oglądalność różnych stacji i programów. A w temacie to zaszalejmy, w niedzielę 52 premiery 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Linz 10 Posted November 8 Wow, zapowiada się ciekawie A swoją drogą, dlaczego dane dotyczące oglądalności nie są w całości dostępniane publicznie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
STARS.TV 715 Posted November 8 Bo to nie są dane darmowe ogólnodostępne tylko płatne więc jest jak jest. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wuzel 141 Posted November 8 Czyli jeżeli stacja A nie płaci i nie zgłasza chęci badań,to w ogóle nie jest monitorowana pod względem oglądalności ? Czy taki monitoring jest robiony ale nie jest udostępniany publicznie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
STARS.TV 715 Posted November 8 (edited) Nie jest monitorowana. Edited November 8 by STARS.TV 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
matik 62 Posted November 8 Pewien jesteś, że nie jest monitorowana? TV Trwam nie płaci i nie zgłasza chęci a Nielsen i tak raz do roku udostępnia ich oglądalność. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
STARS.TV 715 Posted November 8 Bo robi to z własnej fantazji i na własny koszt i to chyba jedyny taki przypadek. Generalnie to jest w wynikach pozycja "inne" i tam wpada wszystko to co telemetryczni oglądają a co nie jest monitorowane. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arctic_Air 22 Posted November 9 I niestety pozycja "inne" z roku na rok ma coraz wyższy udział. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wuzel 141 Posted November 10 (edited) Dwie minuty przed czasem według EPG i zapowiedzi. W dniu 28.10.2019 o 22:02, STARS.TV napisał: 10 listopada od 20 do północy będzie program premierowy Edited November 11 by wuzel Quote Share this post Link to post Share on other sites