SzYcHa_2012 6 Posted September 15 Niestety, nie da się odebrać DVB-T na Systerze P1. Jest to dekoder analogowy, a sygnał DVB-T jest nadawany cyfrowo. Czy wujek ma kartę-kluczyk do tego dekodera? Chętnie odkupiłbym (z kluczykiem bądź bez). Jest potrzebny do testów rekonstrukcji kodowania C+ wraz z przesyłaniem uprawnień. W projekt jest zaangażowany m.in. @Zcooger, @Sam E250 oraz osoby z zagranicy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Darek z Ozimka 42 Posted September 15 19 minut temu, SzYcHa_2012 napisał: Niestety, nie da się odebrać DVB-T na Systerze P1. Jest to dekoder analogowy, a sygnał DVB-T jest nadawany cyfrowo. Czy wujek ma kartę-kluczyk do tego dekodera? Chętnie odkupiłbym (z kluczykiem bądź bez). Jest potrzebny do testów rekonstrukcji kodowania C+ wraz z przesyłaniem uprawnień. W projekt jest zaangażowany m.in. @Zcooger, @Sam E250 oraz osoby z zagranicy Niestety nie ma tego kluczyka. Pytałem się teraz mojego wujka czy by nie chciał sprzedać tego Systera P1 mi powiedział że nie chce on go sprzedać Quote Share this post Link to post Share on other sites
szunaj 28 Posted September 15 A ja ostatnio wydałem (dekoder i kluczyk) na elektrozłom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SzYcHa_2012 6 Posted September 15 Szkoda, doszliśmy do takiego etapu https://www.youtube.com/watch?v=CML8Hr_eFZ8 Brakuje nam polskich kluczyków i nagrań z czasów analogowego C+ (kodowanych. bądź odkodowanych za pomocą dekodera). Jeśli ktoś ma coś na zbyciu to zapraszam na PW Quote Share this post Link to post Share on other sites
Darek z Ozimka 42 Posted September 15 45 minut temu, SzYcHa_2012 napisał: Szkoda, doszliśmy do takiego etapu https://www.youtube.com/watch?v=CML8Hr_eFZ8 Brakuje nam polskich kluczyków i nagrań z czasów analogowego C+ (kodowanych. bądź odkodowanych za pomocą dekodera). Jeśli ktoś ma coś na zbyciu to zapraszam na PW Zarąbisty efekt. Tylko szkoda że mój wujek nie ma tego kluczyka z Canal+ Quote Share this post Link to post Share on other sites
tweed77 186 Posted September 15 Nic się nie da zrobić. Kupić dekoder DVB-T za 50 - 60 zł max i oglądać. Quote Share this post Link to post Share on other sites