mati18 0 Posted March 26, 2011 Witam , mam karte WinTV HVR 1300 i dekoder SHD 85, chciałbym skonfigurować te urządzenia razem mam je podłączone kablami SCART - Cinch, głównie chodzi mi o programy takie jak: ChrisTV Lite i ProgDVB żeby wyszukały kanały. Daje zdjęcia Dekoder: Karta: Quote Share this post Link to post Share on other sites
HarrisonBergeron 2 Posted March 26, 2011 Kanały wyszukujesz tylko i wyłącznie w odbiorniku satelitarnym (SHD 85), i pilotem tego odbiornika je przełączasz. W komputerze co najwyżej wybierasz wejście "po niskiej". Quote Share this post Link to post Share on other sites
mati18 0 Posted March 26, 2011 Ale w programach pokazuje pustą listę kanałów(wtf?), czyli jak dobrze zrozumiałem muszę najpierw podpiąć pod TV dekoder, wyszukać kanały i znów podpiąć pod kartę?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
HarrisonBergeron 2 Posted March 26, 2011 Bo to nie jest karta do odbioru tv sat - dlatego Ci nie znajduje i nigdy nie znajdzie programów z satelity. Jedyne wyjście to po niskiej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mati18 0 Posted March 27, 2011 Wszystko sobie już poustawiałem więc temat do zamknięcia Quote Share this post Link to post Share on other sites