PowerTV 349 Posted October 31 Używamy rozszerzenia TVR Twoja Rozrywka od prawie 3 lat Mamy jednak większe ambicje, aby podbić oglądalność tego kanału. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wuzel 145 Posted October 31 Nie mam dostępu do tego kanału ale sprawdzając program ,to jest to obecnie w większości kanał bajkowo-przyrodniczy. Rozrywka raczej kojarzy się z lekkim formatem typu kabaret ,teleturniej czy muzyka.Chociaż kabaretów chyba jest już za dużo w telewizji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PowerTV 349 Posted November 19 Ponoć nowe simulcrypty ma TVR 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 839 Posted November 19 Tak, widzę Visccess dla Orange. https://satkurier.pl/news/186126/13e-tvr-z-systemem-kodowania-dla-orange.html 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adamek92 57 Posted November 19 A kiedy w cyfrowym Polsacie 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
maks27 84 Posted November 20 A ja mam pytanie kiedy będzie EPG w MUX L3 dla kanału TVR 🤔 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 839 Posted November 20 13 godzin temu, Adamek92 napisał: A kiedy w cyfrowym Polsacie 31 lutego 2020 roku - pewne info! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
akoss22 11 Posted November 22 Szkoda, że z ramówki wyleciały bajki. Godzinka rano i popołudniu mogła by zostać. Nie wszyscy mają dostęp do Top Kids, a niektóre pozycje warto obejrzeć Część widzę trafiła do NTL... Bąbelki już tęsknią za Teletubisiami, Małgosią Quote Share this post Link to post Share on other sites
PowerTV 349 Posted November 22 No niestety trzeba robić zmiany, żeby walczyć o oglądalność w panelu. Wg badań bajkowy TVR nie miał oglądalności, zatem idziemy jeszcze bardziej w kierunku lifestyle. Quote Share this post Link to post Share on other sites
remekkkkk 13 Posted November 22 Może zacznij od ujawnienia ramówki. To dziwne że ciągle jest tajna i dotyczy to wszystkich Twoich kanałów. Tyle miesięcy a obiecanego EPG nie ma. Może nadajesz coś co bym obejrzał ale skąd mam o tym wiedzieć. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DarwinShow 13 Posted November 22 Przecież EPG kanałów MWE jest na onet.pl, przykład: https://programtv.onet.pl/program-tv/tvr-132 Quote Share this post Link to post Share on other sites
remekkkkk 13 Posted November 22 Mam szukać w necie ? bez znaczenia czy telefon czy komputer mówię NIE. Gazety też nie te czasy. Od tego jest EPG i tam to powinno być. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 839 Posted November 23 Na kilkanaście sekund ustaw na TVP 1 HaDe (lub inny kanał z 11449) i EPG dla TVR ci się zassie... No chyba że ci chodzi o przekaz z NTC, to tu będzie problem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
maks27 84 Posted November 23 Właśnie w NYC nie ma EPG w MUX L3 identycznie. Jestem tego samego zdania co @remekkkkk jeśli nie ma na ekranie możliwości sprawdzenia EPG to nie włączam danej stacji tv. W przypadku TVR osoba z dekoderem CP musi sama wyszukać tą stację w dodatku kodowaną aby sprawdzić EPG, w moim przypadku w tv moduł CAM CP w tv i i naziemny sygnał MUX L3. Jednak TVR jest tylko na liście kanałów do czasu jak nadawca zechce się promować w EPG. Dlaczego mam na dodatkowym ekranie sprawdzać ramówkę skoro możliwe to jest na ekranie tv. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
akoss22 11 Posted 18 hours ago Kto się ze mną zgadza, że jingiej reklamowy jest za głośny? Można palpitacji serca dostać 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites