Guest Anonymous Posted January 28, 2010 UM TV to identyfikator, który został po egipskim kanale, który wyłączono. Kryje się tam Azad TV International. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wujaniek 0 Posted January 29, 2010 Ok dzieki za sprostowanie, dzisiaj tez zerknalem i najpierw byl jakis stary Bond a potem od 20 40 Dystrykt 9 czyli calkiem fajne filmy leca z orginalnymi dialogami Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Anonymous Posted February 20, 2010 Wczoraj przed zakończeniem emisji puśclil "Pianistę"! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marco97 0 Posted February 20, 2010 Oo! Nie sądziłem, że stać ich na taki ruch. Brawo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Anonymous Posted June 20, 2010 Co się dzieje? Ostatnio nie oglądałem tego kanału. Włączyłem w czwartek, aby zobaczyć co leci, a tu kolorowe pasy. Do dziś w dalszym ciągu tak jest. Quote Share this post Link to post Share on other sites
RafiX 2 Posted June 22, 2010 W sumie kanał nie nadaje już od około dwóch tygodni. Wygląda na to, że nadawca przerwał nadawanie z 13E. Na Nilesat Kanal 4 cały czas jest transmitowany, a przynajmniej tak można wyczytać ze stron z wykazami, tj. Lyngsat, Flysat i KoS. Nie mam możliwości podejrzenia przekazu, ale jeśli na 7W faktycznie nadają, to Kanal 4 zredukował koszty transmisji satelitarnej, albo na wyłączenie przekazu złożyły się inne czynniki, np. umowa z operatorem. No ciekaw jestem jaka jest prawda Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Anonymous Posted June 22, 2010 Pięknie. Taki dobry kanał wyłączyli z Hotbirda. Znacznie lepszy niż Kurd 1. Quote Share this post Link to post Share on other sites