[email protected] 3 Posted January 25 (edited) A jak ponowić uprawnienia? Bo mi też to spada bardzo wolno. Edited January 25 by Barti Usunięto zbędne cytowanie. Nie cytujemy treści poprzedniego postu w całości. Proszę wyłączyć w aplikacji Tapatalk automatyczne dopisywanie do postu informacji o posiadanym urządzeniu mobilnym. Poprawiono post. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kondon 1 Posted January 25 Dzwoniąc na włoski numer Tivusat. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzeno 3 Posted February 19 Witam. Czy wiadomo coś na temat wyłączania kart niebieskich/żółtych?Kiedy miało by to nastąpić? Quote Share this post Link to post Share on other sites
[email protected] 3 Posted February 19 A kto powiedział że mają coś włączać ? Czytałem na jakimś włoskim forum że oni nawet kart nie wymieniają na nowe , i śmieszne jest to że jeżeli uszkodzi się komuś stara karta ( ident 183D) to taką samą dostaje . Ludzie się pytali w TivuSat czy starą mogą wymienić na nową , a oni stanowczo odmawiają takiej wymiany . Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzeno 3 Posted February 19 Na 6 stronie forum SatExpert napisał ze stare karty mają być wycofane i przestaną działać.Skąd taka informacja.I czy w ogóle prawdziwa? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tail# 95 Posted February 20 (edited) Czy karta w kolorze złotym (żółtym) to karta aktualnie najnowsza? Zdjęcie takiej karty było by mili widziane. Ktos może podać od jakich numerów zaczyna się najnowsza wersja karty? Edited February 20 by tail# Quote Share this post Link to post Share on other sites
[email protected] 3 Posted February 20 Tutaj pokazane są wszystkie karty TivuSat Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzeno 3 Posted February 20 Karta złota jest aktualna.powinna mieć napisane HD. I co powiecie o tym wygaszaniu kart! Quote Share this post Link to post Share on other sites
[email protected] 3 Posted February 20 (edited) Nigdzie na zagranicznych forach nawet nie ma informacji o tym aby mieli wygaszać stare karty ( Prov 183D ) . Edited February 20 by [email protected] Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 842 Posted February 20 Znaczy na Digital-Forum jakiś czas temu (spory) krążyły informacje o likwidacji kart niebieskich, ale póki co temat ucichł. --------------------- Chyba się zaczyna! https://www.digital-forum.it/showthread.php?164679-Discussioni-generiche-sui-canali-ricevibili-su-TivuSat-e-non&p=6091477&viewfull=1#post6091477 Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzeno 3 Posted February 20 Ufff.To fajnie.Dzięki. Nawet nie wiecie jak mi szkoda kanału mezzo😖😩ze nie ma na starszych kartach.Mogli by cos zrobić w tym kierunku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 842 Posted February 20 Ze względów bezpieczeństwa Mezzo dostępne jest tylko na nowszych, lepiej zabezpieczonych kartach. Quote Share this post Link to post Share on other sites
[email protected] 3 Posted February 26 Pojawiły się nowe kanały w ofercie TivuSat 12635 V 29900 5/6 K2 -frisbee- DMAX +1 DMAX HD Real Time +1 Real Time HD Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 842 Posted February 27 (edited) Zgadza się. https://satkurier.pl/news/178484/6-nowych-kanalow-w-ofercie-tivsat.html Pojawiło się info, że wkrótce wersje SD DMAX i Real Time zostaną usunięte, a Giallo i Motor Trend zostaną przyłączone do HD. Edited February 27 by SatExpert Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 842 Posted February 28 Oprócz Giallo HD i Motor Trend HD będziemy mieli również Food Network HD. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
asiafan 32 Posted March 5 No to się dzieje. A skoro tak sypią tymi kanałami to mogli by dołączyć SKY SPORT 24 NEWS. No ale wiadomo . To jest kanał na wyłączność chyba? Szkoda że Mezzo w HD nie mają tylko w SD. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 842 Posted March 5 Jak Sky żydzi dodania do tivùsat darmowego Sky TG 24, to nie ma co oczekiwać na Sky Sport 24. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 842 Posted March 13 W dniu 27.02.2019 o 10:54, SatExpert napisał: Pojawiło się info, że wkrótce wersje SD DMAX i Real Time zostaną usunięte, a Giallo i Motor Trend zostaną przyłączone do HD. Zaczęło się. https://satkurier.pl/news/178880/wloskie-dmax-i-real-time-bez-emisji-w-sd-z-satelity.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 842 Posted March 21 Eliminacje Mistrzostw Europy w TivùSat: 21 marca, g. 20:45: Belgia - Rosja (20 Mediaset) 22 marca, g. 20:45: Portugalia - Ukraina (Italia 1) 23 marca, g. 20:45: Włochy - Finlandia (Rai 1) 24 marca, g. 20:45: Holandia - Niemcy (Rete 4) 25 marca, g. 20:45: Francja - Islandia (Italia 1) 26 marca, g. 20:45: Włochy - Liechtenstein (Rai 1) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 842 Posted March 29 Food Network HD Italy już testuje na 12054, H. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 842 Posted April 1 Kolejne przetasowania kanałów od Discovery. https://satkurier.pl/news/179296/13e-giallo-i-motor-trend-z-emisja-w-hd-nove-tv-zmienil-tp.html 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
markar 69 Posted April 10 (edited) Mam złotą kartę w module CI. Dziś mam komunikat " TIVUSAT SMARTCARD IS NOT ACTIVATED". Czekam już 20 minut na kanale RAI1 HD. Zawsze to było maks. 2 minuty. Coś się zmieniło? Czekałem godzinę ale udało się. Dziwne, zawsze było maks. 2 minuty. A tymczasem :Ajax - Juventus na RAI1 HD Edited April 10 by markar Aktualizacja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomkep 52 Posted April 10 Ostatnio jak patrzyłem, to EMM-y shared na moją kartę spadały co godzinę... Kiedyś wystarczyło może 5 minut... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tweed77 188 Posted April 10 (edited) 17 kwietnia 2019 roku na Rai 4K Edited April 10 by tweed77 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tail# 95 Posted April 11 (edited) 12 godzin temu, tomkep napisał: Ostatnio jak patrzyłem, to EMM-y shared na moją kartę spadały co godzinę... Kiedyś wystarczyło może 5 minut... Tylko 1 EMM na godzinę? To nie jest tak jak w cp, że wystarczy raz na 2 miesiące? Edited April 11 by tail# Quote Share this post Link to post Share on other sites