Skocz do zawartości

Hyde Park


sweet
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak bardzo lubisz sosik z grzybów, że zapodam sposób na "świeże" grzyby przez cały rok, by mogły spełniać, nie tylko twoje, zachcianki smakowe :wink:

Grzyby z lasu oczyścić (niemyć w wodzie). Włożyć - porcje w/g uznania - do woreczka foliowego i zawinięte bez wiązania woreczka, przechowywać w zamrażarce.

W przypadku "zachcianki" sosikowej, tak zamrożone grzyby bez wyjmowania z woreczka (bardzo ważne) włożyć do naczynia i zalać zimnną wodą na noc.

Rano grzyby będą jak świeże. Odmrożone grzyby umyć pod bieżącą wodą i rozpocząć przygotowanie sosiku w/g własnego uznania. Smacznego :wink:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No to jest szansa na zapa :D

Pytanie do uczniów: Jaki nauczyciel jest u was najostrzejszy? U mnie od matmy... eee znaczy się chińskiego :D Mało kto go rozumie, ja też momentami nie łapie, a w czwartek sprawdzian :/ Po za tym jest luz :smile:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...