Jump to content
Sign in to follow this  
stvoor

LV5T - brak dzwieku i problem z DVB-T

Recommended Posts

Dzisiaj otrzymalem ten sprzet, sprawnie wszystko zainstalowalem, wyszukalem kanaly analogowe.

 

Po pierwsze - brak dzwieku. Albo dzwieku nie ma wogole, albo slychac na kazdym kanale szum.

Zainstalowalem najnowszy K-Lite Codec Pack 4.1.7, na niewiele sie to zdalo niestety - jest to samo.

System Windows Vista, program TotalMedia 3.5 dostarczony orginalnie w pudelku tunera.

Jakies sugestie? Moze inny soft sprobowac, ale jaki polecicie dobry program do naziemnej + ewentualnie obslugi DVB-T?

 

Po drugie - kiepska jakosc tv analogowej ale jestem w stanie uwierzyc, ze to kwestia anteny, bo zwykla TV takze odbiera mi marnie.

 

Po trzecie - mieszkam w podwarszawskich Zabkach, 10km od palacu kultury, pomimo tego nie lapie zadnych kanalow tv cyfrowej.

Program TotalMedia wskazuje w tym przypadku 6 kresek zasiegu, ale nic nie znajduje po skanowaniu.

 

Laikiem jestem w tym temacie, ale w google niewiele udalo mi sie na ten temat znalezc, na tym forum takze wszelkie

znalezione rozwiazania w moim przypadku nic nie daly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...