Frontowiec 355 Posted January 5 Moje wspomnienia z MTV to są głównie programy typu ''Pimp My Ride'' z Xzibitem, ''Penetratorzy'', ''Jackass'', ''Viva La Bam'', ''MTV MAXXX Hits'' oraz ''Włatcy Móch''. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TopModel 1 Posted January 5 No właśnie, można gdzieś znaleźć te stare kultowe i głupkowate programy? Jak macie linki (legalne) do tych programów to dawajcie je w tym temacie. Poniżej fragment programu "Dismissed". Na YT można również zobaczyć niektóre odcinki Celebrity Deathmatch, program co ciekawe po latach przerwy w 2019 ma zostać ponownie kontynuowany. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jax 71 Posted January 5 Pamiętam też serial animowany "Beavis and Butt-head". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barti 178 Posted January 5 Ja coś tam kojarzę ten serial. Pamiętam tylko tyle, że strasznie działał mi on na nerwy... Quote Share this post Link to post Share on other sites
marek-zegarek 1 Posted January 5 Późne MTV. Wieczorami był emitowany serial animowany "Happy Tree Friends". Quote Share this post Link to post Share on other sites
ciff 0 Posted January 22 (edited) Witam. Mam kilka pytań odnośnie MTV. Chodzi mi o początek nadawania stacji. Według Wikipedii to Ameryka miała MTV US, Anglia i Irlandia MTV (UK and Ireland), a Europa - MTV Europe. Tak ja to odczytałem. Czy Amerykanie i Anglicy mieli tę samą wersję stacji? Była ta sama ramówka? Fajnie, jakby ktoś mógł opisać, jak to kiedyś wyglądało, ponieważ oglądam filmiki na YouTube i mnie to ciekawi. Edited January 23 by Barti Niechlujna pisownia w poście. Na forum piszemy poprawnie po polsku, z poszanowaniem zasad polskiej pisowni, gramatyki, ortografii i interpunkcji. Poprawiono post. Quote Share this post Link to post Share on other sites
strowger 8 Posted January 23 MTV US i MTV UK to dwie zupełnie inne stacje z innymi programami i prowadzącymi. MTV UK wywodzi się bezpośrednio z MTV Europe, to od MTV UK rozpoczął się proces regionalizacji MTV w Europie. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aleksandra Maria (Natalia) 158 Posted February 1 (edited) Pamiętam, że swego czasu na MTV był program Zakazane teledyski, gdzie puszczano klipy bez cenzury. Był on emitowany o 23:00. Edited February 1 by Aleksandra Maria (Natalia) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patjyk 215 Posted February 1 Pomyliło Ci się z 4fun.TV. Quote Share this post Link to post Share on other sites