andi12 58 Posted June 23, 2009 Nie wiem co się dzieje, ale pojawiła się plansza testowa na tym kanale, mam nadzieję, że mają tylko problemy techniczne i kanał nie zniknie z HB. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mujek 0 Posted June 23, 2009 U mnie wszystko dziala. Wlasnie leci tam pilka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
andi12 58 Posted June 24, 2009 Tak mieli chwilowe problemy techniczne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lukaszdvbn 2 Posted June 24, 2009 U mnie znowu tęcza kolorów i beeeeeep Chyba mają jakieś poważniejsze problemy, to samo było wczoraj popołudnie/wieczór. Quote Share this post Link to post Share on other sites
andi12 58 Posted June 24, 2009 Mnie się wydaje, że te problemy są spowodowane transmisjami z Wimbledonu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bartolinos 87 Posted June 24, 2009 Cóż wygląda na to, że nie obejrzymy sobie turnieju z Wimbledonu FTA. Pewnie chodzi o jakieś prawa do transmisji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mujek 0 Posted June 24, 2009 Wimbledon na zywo ogladasz na 5 lub 6 kanalach BBCi (nie na Astra 2D!) na 28,2° E. Szkoda tylko, ze nie interesuje sie tenisem Quote Share this post Link to post Share on other sites
andi12 58 Posted June 25, 2009 Wygląda na to, że ten kanał nie będzie już transmitował spotkań Wimbledonu na żywo, rano leciały skróty wczorajszych spotkań. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gringo 4 Posted June 25, 2009 Cóż wygląda na to, że nie obejrzymy sobie turnieju z Wimbledonu FTA. Pewnie chodzi o jakieś prawa do transmisji. oberzymy wystarczy zaiwestować 20 zł na konwerter aby oberzeć kanały Astry np. DSF ogónie zal mi takich ludzi ktorzy spodziewają sie oberzeć coś fajnego w sporcie korzystając tylko z HB. Quote Share this post Link to post Share on other sites
andi12 58 Posted June 26, 2009 Wygląda na to, że Abu Dhabi Sport ma nowe logo w kolorze srebrnym. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Anonymous Posted June 26, 2009 A ja widzę, że po Wimbledonie na ADS Najwyraźniej platforma sky italia, która niszczy rynek FTA na 13E, miała znowu jakieś problemy do Arabów. Cóż wygląda na to, że nie obejrzymy sobie turnieju z Wimbledonu FTA. Pewnie chodzi o jakieś prawa do transmisji. oberzymy wystarczy zaiwestować 20 zł na konwerter aby oberzeć kanały Astry np. DSF ogónie zal mi takich ludzi ktorzy spodziewają sie oberzeć coś fajnego w sporcie korzystając tylko z HB. No tak, na 13E transmisje są raczej okazyjne i niestałe. Raz są, raz ich nie ma, raz kodują. Tak niestety bywa. Na Astrze natomiast jest pewność co do transmisji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
andi12 58 Posted June 26, 2009 Dziś w południe pokazywali wczorajszy mecz Del Porto z Hewittem, ale później pojawiło się logo stacji na całym ekranie, a po ok. 15 minutach zaczęli nadawać mecz ligi ZEA, wczoraj też dawali mecze ligi ZEA aż do 21.00. Quote Share this post Link to post Share on other sites
robert1997 0 Posted July 18, 2009 wiecie jakie mecze będą transmitowac jutro na Abu Dhabi Sport ????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Viki 0 Posted July 19, 2009 Liga brazylijska - mecz Cruzeiro - Corinthians w Sao Paulo, godz.21:00. No i siatkówka oczywiście Quote Share this post Link to post Share on other sites
robert1997 0 Posted July 21, 2009 Dzięki a niewiecie czasem czy bedą transmitowac mecz AC MILAN- CLUB AMERICA na ABU DHABI SPORT ? :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
andi12 58 Posted July 21, 2009 Abu Dhabi Sport raczej tego meczu nie pokaże, transmisję przeprowadzi Al Jazeera Sport 1. Quote Share this post Link to post Share on other sites
robert1997 0 Posted July 21, 2009 aha szkoda ale wielkie dzięki Quote Share this post Link to post Share on other sites
pierścień 19 Posted July 21, 2009 A ja zauważyłem ostatnio, że codziennie rano naszego czasu (okolice 6-7, nie wiem jak później) podczas jakiejkolwiek audycji leci pasek z jakimiś informacjami, oczywiście po arabsku, ale co ciekawe podane są jakieś dwie częstotliwości... jedna to chyba 11977, a drugiej nie pamiętam... Czyżby ten kanał miał się przenosić na inną pozycję orbitalną czy jak? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Anonymous Posted July 21, 2009 Takie? Freq: 11804 MHzPolaryzacja: H Symbol Rate: 27500 National Geographic Abu Dhabi (Badr) Quote Share this post Link to post Share on other sites
pierścień 19 Posted July 21, 2009 Oj chyba tak... Jutro postaram się zanotować te częstotliwości... Ale najciekawsze, że takie informacje są rano, a w ciągu dnia ja takich komunikatów po arabsku już nie widziałem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rudy198919 0 Posted July 21, 2009 Mnie też ostatnio zainteresował ten pasek. Były to na 100 % częstotliwości 11977 i 11804 bo je spisałem na kartkę aby zapytać na forum o co chodzi. Myślałem że to jakieś nowe parametry ADS a to tylko reklama swojego nowego produktu A już myślałem że ADS zainwestowało w jakąś ligę i koniec z FTA na HB Quote Share this post Link to post Share on other sites
rafko76 0 Posted August 9, 2009 Właśnie leci na ADS liga francuska Bordeaux - Lens Quote Share this post Link to post Share on other sites
eacf1395 0 Posted August 10, 2009 na angielskiej wikipedii przeczytałem, że w ADS ma lecieć w tym sezonie angielska premier league. Czy to prawda czy może na inym ADS o ile taki jest? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dj sat 3 Posted August 10, 2009 na angielskiej wikipedii przeczytałem, że w ADS ma lecieć w tym sezonie angielska premier league. Czy to prawda czy może na inym ADS o ile taki jest? Daj link do tej informacji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skrabi 0 Posted August 10, 2009 To nie możliwe, Premiership na hotbirdzie nigdy nie było i raczej nie będzie FTA. Quote Share this post Link to post Share on other sites