Wesoly_Radek 0 Posted January 14, 2008 Tak mnie zabrało żeby założyć ten temat, POLSAT też miał ciekawe programy przypomnijmy je sobie. Ja może zaczne od jednego który utkwił mi w pamięci. Oryginalny pomysł, na żywo nadawany 15 minutowy program muzyczny, dla młodych ludzi. Chyba codziennie o 15 mowa o niczym innym jak "YEYEYE" pamiętam, że można było wygrać płytki dzwoniąc do programu, a u dołu ekranu leciał cały czas pasek z żółtym napisem YEYEYE. Kolejny to Drzewko Szczęści nie było to coś super, ale można było popatrzeć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Katon 0 Posted January 15, 2008 Ja pamiętam program rozrywkowy-Piramida(czy coś takiego). Quote Share this post Link to post Share on other sites
GieKa 0 Posted January 15, 2008 Jak nazywał sie program. Nadawany popołudniami, wiem że na pewno prowadziła go Łucja (nazwiska nie pomnę) i możliwe że Wojewódzki. Byli też inni prowadzący. Widzowie dzwonili i otrzymywali płyty. Czasem pojawiali sie jacyś goście. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Egzystencjalny Paw 0 Posted January 15, 2008 Chyba chodzi o Halo-Gramy Wiem ,że był tam Wojewódzki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kreciolboss 0 Posted January 15, 2008 Nie, chodzi o Rykowisko . Kiedyś oglądałem to . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fiant 1 Posted January 15, 2008 Chodzi o Halo Gramy na 100% Karierę w telewizji rozpoczął od programu Halo-Gramy, który nadawany był przez Polsat. Największą popularność przyniósł Kubie udział w programie Idol.Więcej: http://www.kuba-wojewodzki.info/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Egzystencjalny Paw 0 Posted January 15, 2008 Łucja Kryńska prowadziła zarówno Rykowisko jak i Halo!Gramy ,ale chyba w tym drugim prowadził razem z nią Wojewódzki.100% pewności nie mam. Oto fotka pani Łucji z magazynu Playboy http://www.mcgyver.friko.pl/polki/lucja ... layboy.jpg (skopiować i otwierać w nowym oknie - nie klikać z tego miejsca, bo friko ma zabezpieczenia hotlinkowe) Quote Share this post Link to post Share on other sites
GieKa 0 Posted January 15, 2008 O curva ale ten czas leci Myślałem że ten program był w TV tak w 1999-2000 a to było w połowie lat 90-tych. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Karol 3 Posted January 15, 2008 Dodam, że to był to jeden z pierwszych programów produkowanych w studiu wirtualnym, które Polsat strasznie upowszechnił wśród własnych programów. Grafika komputerowa okazywała się tańsza niż zwykła scenografia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wesoly_Radek 0 Posted January 16, 2008 Kolejnym ciekawym programem który zrobił niezłe show były oczywiście "Kalambury" Ps. "POMIDOR" leciał na Polsacie czy TVN ? Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Palikot 1 Posted January 16, 2008 Pomidor leciał chyba na TVP1. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Poland 200 Posted January 16, 2008 Chodzi o Halo Gramy na 100% Karierę w telewizji rozpoczął od programu Halo-Gramy, który nadawany był przez Polsat. Największą popularność przyniósł Kubie udział w programie Idol.Więcej: http://www.kuba-wojewodzki.info/ Horczyczak też to prowadził pokazywali go nawet w materiale o 15 leciu Polsatu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomo21 102 Posted February 25, 2008 Z dawnych polsatowskich programów miło wspominam teleturniej "Idź na całość" To było fajne. Kiedyś jak byłem jeszcze w pierwszych klasach podstawówki to oglądałem "Disco Relax". Wszyscy wtedy to oglądali Natomiast reszta tych ich programów rozrywkowych jakoś nigdy mnie nie pociągała, także nawet niezbyt je pamiętam. Kojarzę jakiś program w stylu "Bezludnej wyspy" TVPowskiej, ale nie pamiętam tytułu. Wiem tylko że mi się nie podobał bo prowadził go jakiś dziwny koleś, którego nigdy nie lubiłem. Taki blondyn chyba, prowadził wcześniej też jakiś teleturniej o ile dobrze pamiętam. Ktoś może wie o kogo mi chodzi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
michael99 0 Posted February 26, 2008 To chyba Cejrowski był Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomo21 102 Posted March 2, 2008 Na pewno nie! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kiler 139 Posted March 2, 2008 A według mnie tak. Pamiętam te niedzielne śniadanka przy Disco Relax. Tak samo Idź na całość miało coś w sobie, co bardzo przyciągało. Power Rangers - pamiętam jak uciekałem z lekcji, żeby to oglądać. No i chyba każdy pamięta Różową Landrynkę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Katon 0 Posted March 7, 2008 Nie kazdy pamięta,niestety Quote Share this post Link to post Share on other sites
nutkaa 0 Posted April 10, 2008 Ps. "POMIDOR" leciał na Polsacie czy TVN ? Pomidor leciał na RTl -7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Katon 0 Posted April 19, 2008 Ja tak samo ogladałem Disco Relax. Quote Share this post Link to post Share on other sites
agnes18 0 Posted May 24, 2008 Może kojarzy ktoś z was program który leciał na polsacie bo ja nie mogę sobie przypomnieć. Był to program w którym były wymyślone sprawy sądowe. Ludzie wymyślali sprawy w sadzie i je grali. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nojszek 0 Posted May 25, 2008 Nie wiem czy program nie nazywał sie "podjedz no do plota" tak jakoś kojarzę po opisie programu, ale mogę sie mylić... Quote Share this post Link to post Share on other sites
trutek122 0 Posted May 25, 2008 Ps. "POMIDOR" leciał na Polsacie czy TVN ? Pomidor leciał na RTl -7 Pomidor leciał najpierw na TVP1, pamiętam jak byłem mały to coś ok. 11-12 oglądałem Potem na RTL7 była nowa wersja A disco relax to jeszcze nie tak dawno moglismy ogladac na Polsacie 2 Bardzo w pamięci zapadła mi Piramida, zawsze oglądaliśmy z całą rodzinką A i jeszcze bajka "Garfield i przyjaciele" Powiem szczerze brakuje mi niej, była świetna i też na stówe leciała na Polsacie, potem Polsacie2, lecz po przeobrażeniu z TV4 już jej nie było Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragontor 0 Posted May 31, 2008 Może kojarzy ktoś z was program który leciał na polsacie bo ja nie mogę sobie przypomnieć. Był to program w którym były wymyślone sprawy sądowe. Ludzie wymyślali sprawy w sadzie i je grali. Wiem, że w Polsacie emitowano program court-show o nazwie "Werdykt", jednak wbrew pozorom nie była to produkcja związana z Pol-/Fin-castem (niepotrzebne skreślić). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kazik29 0 Posted June 1, 2008 Werdykt to chyba Polonia 1 a nie Polsat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Poland 200 Posted June 2, 2008 Może kojarzy ktoś z was program który leciał na polsacie bo ja nie mogę sobie przypomnieć. Był to program w którym były wymyślone sprawy sądowe. Ludzie wymyślali sprawy w sadzie i je grali. Wiem, że w Polsacie emitowano program court-show o nazwie "Werdykt", jednak wbrew pozorom nie była to produkcja związana z Pol-/Fin-castem (niepotrzebne skreślić). Rzeczywiście na Polsacie a potem także na TV4 i Polsacie 2 był court-show ale nazywał się nie "Werdykt" a "W imieniu prawa". Quote Share this post Link to post Share on other sites