the cable guy 277 Posted March 29 42 minuty temu, Sorek21 napisał: Juve na PSP 1 zamiast tego drugiego bardziej januszowego meczu to dla mnie zaskoczenie. Pewnie takie same emocje będą w obu spotkaniach. Ajax bez szans z Juventusem. Tak samo jak słabe United z Barcą. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arkon 514 Posted March 29 34 minuty temu, tyrla napisał: @Arkon studio niezmiennie na PSP 1, na PSP 2 od 20:15 będą pokazywać rozgrzewkę i trybuny Ups nie wiedziałem, ciekawe który mecz będzie omawiany. Zresztą i tak studia nie oglądam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NobelM 107 Posted March 30 Pewnie takie same emocje będą w obu spotkaniach. Ajax bez szans z Juventusem. Tak samo jak słabe United z Barcą. Ajax już z Realem nie miał szans. Tak samo MU z PSG. Nie spisujmy nikogo na straty. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
diabeu 265 Posted March 30 (edited) 10 godzin temu, Sorek21 napisał: Juve na PSP 1 zamiast tego drugiego bardziej januszowego meczu to dla mnie zaskoczenie. Czy ja wiem czy zaskoczenie. Juve to dla januszy Ronaldo i Szczęsny więc dla mnie nic dziwnego. Edited March 30 by diabeu Quote Share this post Link to post Share on other sites
the cable guy 277 Posted March 30 4 godziny temu, NobelM napisał: 13 godzin temu, the cable guy napisał: Pewnie takie same emocje będą w obu spotkaniach. Ajax bez szans z Juventusem. Tak samo jak słabe United z Barcą. Ajax już z Realem nie miał szans. Tak samo MU z PSG. Nie spisujmy nikogo na straty. Real cieniutki w tym sezonie, ze śmiesznym trenerem, który i tak wytrwał dłużej niż się spodziewałem (pisałem, że do Walentynek nie dotrwa i gdyby tak było, to Ajax byłby poza LM). Manchester United to więcej szczęścia niż rozumu. Takie rzeczy się zdarzają w futbolu, a PSG akurat częściej niż innym. 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tyrla 229 Posted April 4 (edited) 09 kwietnia (wtorek) 20:50 PSP 1 LIVERPOOL - PORTOKomentarz: Marcin Feddek - Roman Kołtoń (z Liverpoolu) 20:50 PSP 2 TOTTENHAM - MANCHESTER CITY (+ wstęp o 20:15) Komentarz: Tomasz Smokowski - Paweł Golański (z Londynu) 10 kwietnia (środa) 20:50 PSP 1 MANCHESTER UNITED - BARCELONAKomentarz: Mateusz Borek - Tomasz Hajto (z Manchesteru) 20:50 PSP 2 AJAX - JUVENTUS (+ wstęp o 20:15) Komentarz: Bożydar Iwanow - Andrzej Niedzielan (z Amsterdamu) Rozpiska dostępna tutaj --> http://weszlo.com/Trybuna/rozklad-jazdy-05-11-04-2019/ Edited April 4 by tyrla 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
FanMMA 370 Posted April 4 Ładnie się postarali,na każdy mecz wysyłają na stadion komentatorów 😮 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Project_ALF 316 Posted April 5 Wyczuwam bardzo stronniczy komentarz w meczach Liverpoolu (Feddek) i Ajaksu (fani Eredivisie). Nie mówcie potem, że nie ostrzegałem. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
xut2zs 177 Posted April 6 Feddek to się dopiero będzie podniecał. On już na sam kontakt z piłką lub podanie ma mokro. 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dynecik 37 Posted April 8 Ale oni są upośledzeni w tym Polsacie. Kanały ściśle dedykowane tylko rozgrywkom UEFA, a jakby człowiek chciał obejrzeć wszystkie ćwierćfinały Ligi Europy to nie da rady. Wiadomo, że nie da się obejrzeć wszystkich naraz więc dobrze by było tak, ze po zakończeniu spotkań na żywo wjeżdżają powtórki tych rozgrywanych w tym samym czasie ale nie na tych cudownych kanałach. Jeśli ktoś nie obejrzy na żywo spotkań Benfica-Eintracht czy Villarreal-Valencia to nie da rady bo w czwartek po 23 będą powtórki meczów z Ligi Mistrzów, to samo w piątek rano, które i tak będą lecieć przez tydzień non stop aż do meczów rewanżowych. Quote Share this post Link to post Share on other sites
paw98 16 Posted April 9 W dniu 4.04.2019 o 21:38, tyrla napisał: 09 kwietnia (wtorek) 20:50 PSP 1 LIVERPOOL - PORTOKomentarz: Marcin Feddek - Roman Kołtoń (z Liverpoolu) 20:50 PSP 2 TOTTENHAM - MANCHESTER CITY (+ wstęp o 20:15) Komentarz: Tomasz Smokowski - Paweł Golański (z Londynu) 10 kwietnia (środa) 20:50 PSP 1 MANCHESTER UNITED - BARCELONAKomentarz: Mateusz Borek - Tomasz Hajto (z Manchesteru) 20:50 PSP 2 AJAX - JUVENTUS (+ wstęp o 20:15) Komentarz: Bożydar Iwanow - Andrzej Niedzielan (z Amsterdamu) Rozpiska dostępna tutaj --> http://weszlo.com/Trybuna/rozklad-jazdy-05-11-04-2019/ Dla mnie chora sytuacja, ze jako głowny mecz na PSP 1 wybrali Liv- Porto no i ze stronniczym komentarzem Feddka jak juz wspomniano wyzej. Wiadomo, ze on swiata nie widzi poza Liverpoolem. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tyrla 229 Posted April 9 Mecz Tottenham - Manchester City jednak nie będzie komentowany ze stadionu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacekmalina30 39 Posted April 10 Na jakie danie dzisiaj Państwo oczekujecie? Kartofle z kaszą czy zupe z wody i soli? Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 833 Posted April 10 Może być Bigos z modrej kapusty (pod kolor strojów Barcy) i jakiś angielski fast-food. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arkon 514 Posted April 10 Też Wam wczoraj zrywało transmisję na Ipli podczas meczu Tottenham- MC? U mnie kilka razy to się zdarzyło i nie wiem skąd te problemy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shevchenko1987 339 Posted April 10 U mnie też. Rwało jak nigdy 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest kingofsouth Posted April 10 41 minut temu, Arkon napisał: Też Wam wczoraj zrywało transmisję na Ipli podczas meczu Tottenham- MC? Oglądałem mecz Liverpoolu i tam bez problemów szła transmisja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shevchenko1987 339 Posted April 10 @Arkon, jaki dostawca internetu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arkon 514 Posted April 10 Jak w podpisie- Vectra. To mnie tym bardziej przekonuje, że sport to jednak w tv, a nie stream, ale niestety moja kablówka nie ma tych kanałów. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shevchenko1987 339 Posted April 10 Jeśli stream to pewnie tylko DAZN, ale czy kiedykolwiek się doczekamy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
diabeu 265 Posted April 11 17 godzin temu, Arkon napisał: Też Wam wczoraj zrywało transmisję na Ipli podczas meczu Tottenham- MC? U mnie kilka razy to się zdarzyło i nie wiem skąd te problemy. Ano też. Chyba po dwa razy w 1 i 2 połowie. Na szczęście wczoraj przy meczu Ajax - Juve wszystko bez najmniejszych problemów. Dodam że kanały PS Premium muszę oglądać na laptopie podpiętym pod TV bo na telewizorach LG w aplikacji ipli nie ma kanałów PSP. A na aplikacji w telewizorze jeszcze przy żadnej transmisji na zwykłych kanałach Polsat Sport (które na szczęście tam są) żądnych problemów nie miałem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ARTIPAPK 124 Posted April 11 Ja także oglądam kanały PSP z laptopa podłączonego do tv.A to ze względu na to że na Android Box ,oraz w tv w aplikacji Ipla wywala błąd podczas odtwarzania transmisji na żywo. Filmy z odtworzenia działają dobrze,tylko na żywca meczu nie odtwarza. Ale co do cięcia, to u mnie też wczoraj trochę szarpało na PSP podczas oglądania. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest kingofsouth Posted April 11 Smart TV podłączony za pomocą kabla do internetu + w miarę dobre łącze i po problemie. Najbardziej stabilne rozwiązanie , by oglądać wszelakie usługi streamingowe. Quote Share this post Link to post Share on other sites