shark 182 Posted February 3 Od 15. minuty nie zauważam już tego problemu, być może technicy coś skorygowali i jest tak jak powinno być od samego początku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maciek_RMS 2 Posted February 3 Ale wina tu leży po stronie C+? Bo nie ukrywam, że wydaję te 10 pln na kanał w 4K, a jak już chce sobie pooglądać, to albo jakieś zakłócenia i 4 prostokąty na ekranie, albo jakieś wielkie cyferki na środku...nie jest to experience typu premium... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest kingofsouth Posted February 3 (edited) Be przesady, nie są to wielkie cyferki na środku ekranu. Edited February 3 by kingofsouth Quote Share this post Link to post Share on other sites
shark 182 Posted February 3 Wszystko na to wskazuje, ponieważ osoby, które oglądają te same transmisje, lecz z innego źródła/inny kanał najczęściej u nich tego typu problemy nie występowały, ale też nigdy nie natrafiłem na komunikat samego nc+, które by to potwierdziły lub zaprzeczyły iż problemy występują po ich stronie czy też po stronie nadawcy transmisji. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wilos 47 Posted February 4 najlepszą transmisją w 4K wczoraj była Liga Hiszpańska. Piękny obraz i dzwięk Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatZnawca 137 Posted February 4 W tym tygodniu koniec tego dobrego, wraca nasza światowa liga i już inne mecze są mniej ważne. Żeby nie było hitu Chelsea - City w 4K na żywo to normalnie szkoda gadać... Quote Share this post Link to post Share on other sites
umek 585 Posted February 4 Naszej światowej nawet w 24K nie chce oglądać..😄 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
XMAREKK30 44 Posted February 4 (edited) Jest jakaś promocja na Canal+ 4K za darmo do końca umowy, tyko dziś Edited February 4 by XMAREKK30 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest kingofsouth Posted February 5 (edited) Plan transmisji meczy 21 kolejki Ekstraklasy w 4K HDR. Piątek, 8 lutego 20:00 Superpiątek Prowadzi Cezary Olbrycht, gość: Krzysztof Przytuła 20:25 Lech Poznań - KGHM Zagłębie Lubin Komentują Rafał Wolski i Grzegorz Mielcarski 22:25 Superpiątek Prowadzi Cezary Olbrycht, gość: Krzysztof Przytuła Sobota, 9 lutego 20:00 Lechia Gdańsk - Pogoń Szczecin Komentują Bartosz Gleń i Wojciech Jagoda Niedziela, 10 lutego 17:40 Wisła Płock - Legia Warszawa Komentują Rafał Dębiński i Tomasz Wieszczycki Edited February 5 by kingofsouth Quote Share this post Link to post Share on other sites
szymekskl 24 Posted February 7 (edited) Jutro (8/02) o 23:00 film „Uciekaj!” w CANAL+ 4K. Kolejne emisje we wtorek 12/02 o 20:40, poniedziałek 18/02 o 21:40 i sobotę 23/02 o 22:20. Edited February 7 by szymekskl Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest kingofsouth Posted February 7 (edited) No nareszcie, coś się ruszyło. Tyle, że ten film miał już swoją emisję na Canal+. Edited February 7 by kingofsouth Quote Share this post Link to post Share on other sites
mara68 63 Posted February 7 2 godziny temu, szymekskl napisał: Jutro (8/02) o 23:00 film „Uciekaj!” w CANAL+ 4K. Kolejne emisje we wtorek 12/02 o 20:40, poniedziałek 18/02 o 21:40 i sobotę 23/02 o 22:20. Skąd masz ten program ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
szymekskl 24 Posted February 7 Godzinę temu, mara68 napisał: Skąd masz ten program ? Jestem z C+. Aktualizacja wyszła dzisiaj, więc wrzuciłem info na forum, bo pewnie programy telewizyjne nie zdążą tego zmienić do jutra, a użytkownicy forum z dostępem do 4K domagali się info o filmach. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shevchenko1987 339 Posted February 7 (edited) W dniu 4.02.2019 o 16:51, XMAREKK30 napisał: Jest jakaś promocja na Canal+ 4K za darmo do końca umowy, tyko dziś Również skorzystałem z tej promocji i to na module. Dla wszystkich powinien być za tyle kto posiada CANAL+ Edited February 7 by shevchenko1987 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bugmenot 1100 Posted February 7 "Uciekaj" to niestety tylko upscal z 2K. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest kingofsouth Posted February 7 Też tak sobie pomyślałem @bugmenot. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shark 182 Posted February 8 15 godzin temu, shevchenko1987 napisał: Również skorzystałem z tej promocji i to na module. Dla wszystkich powinien być za tyle kto posiada CANAL+ Mnie ten fant ominął, przegapiłem sprawę, ale masz racje powinien ten kanał zawierać się w paczce C+, tak jak jeszcze w zeszłym roku. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberttosat 238 Posted February 8 Ten kanał nigdy nie znajdował się w paczce razem z C+. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest kingofsouth Posted February 8 (edited) 23 godziny temu, szymekskl napisał: Jutro (8/02) o 23:00 film „Uciekaj!” w CANAL+ 4K. Kolejne emisje we wtorek 12/02 o 20:40, poniedziałek 18/02 o 21:40 i sobotę 23/02 o 22:20. 20 godzin temu, mara68 napisał: Skąd masz ten program ? Już jest zaktualizowane EPG. Miałeś rację kolego @szymekskl. Będzie tego więcej? Edited February 8 by kingofsouth Quote Share this post Link to post Share on other sites
wilos 47 Posted February 8 W programie dalej nie ma tego filmu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest kingofsouth Posted February 8 (edited) Nie ma i nie będzie, nie pojawi się magicznie na kilka godzin przed emisją filmu. To samo, było z programem na Eleven jeśli chodzi o El-Clasico . Ważne, że film pojawił się w EPG. Edited February 8 by kingofsouth Quote Share this post Link to post Share on other sites
shevchenko1987 339 Posted February 8 W końcu jakiś film z niezłymi opiniami https://naekranie.pl/recenzje/uciekaj-recenzja-filmu Quote Share this post Link to post Share on other sites
umek 585 Posted February 8 (edited) Film niezły,zaskakuje:) Edited February 8 by umek Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberttosat 238 Posted February 8 Film bardzo dobry, polecam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NobelM 107 Posted February 8 Również polecam. Jedna z ciekawszych produkcji 2017 roku. Fajnie, że został zauważony przy Oscarach (3 nominacje, 1 wygrana - najlepszy scenariusz). Quote Share this post Link to post Share on other sites