nieczęstygość 256 Posted July 9 Wróciła zielono-żółta belka z nazwą piosenki (taka jak była od startu kanału) (zamiast niebieskiej), dodatkowo mają jakąś awarię(?), nie ma nazwy pasma i wisi belka "miejsce zerowe" z odliczanek. VIMN jak zwykle w formie Quote Share this post Link to post Share on other sites
ciastek 75 Posted July 9 Nie ma sensu ciągnąć tego kanału, powinni to zmienić na TeenNick lub jakiś MTV z rapem (taka alternatywa do Trace Urban). Albo podmienić kanał na MTV Hits a aktualne MTV Hits zmienić na coś innego. Ale i tak pewnie będzie wisieć jeszcze długo "bo tak". Ostatnio z tego co tu piszecie to chyba bardziej awaryjne od 4fun czy eski. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Poland 200 Posted July 9 I tu się zgadzam. Z TeenNick byłby jeszcze jakiś pożytek - uzupełnienie dla Nicktoons. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
slivka91 2 Posted July 10 Aby to miało jakąś sensowną oglądalność i była namiastką Vivy jak dla mnie sensowne rozwiązanie to MTV Dance bądź Club MTV. Obecnie to tylko szafa kolejna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neo_patryk 173 Posted July 10 Muzyka klubowa mogłaby znaleźć więcej zwolenników. 1 1 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nieczęstygość 256 Posted August 25 W dniu 9.07.2019 o 13:56, nieczęstygość napisał: Wróciła zielono-żółta belka z nazwą piosenki (taka jak była od startu kanału) (zamiast niebieskiej), dodatkowo mają jakąś awarię(?), nie ma nazwy pasma i wisi belka "miejsce zerowe" z odliczanek. VIMN jak zwykle w formie Wróciła niebieska belka "TERAZ" zamiast zielonej "NOW", czyli powrót do tragedii 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
matjot 31 Posted August 25 Pewnie tamta była tylko na okres letni Quote Share this post Link to post Share on other sites
michu_taki_taki 41 Posted November 3 a na MTV chwile przed galą smaczki w postaci kolorowych pasów i ciągłe zacinki MTV. MTV HD przez te problemy w HD nie jest. Quote Share this post Link to post Share on other sites
matjot 31 Posted November 3 Tłumaczenie:Na kanale MTV chwilę przed galą co jakiś czas pojawiały się tzw. "pasy łowickie", oraz obraz się ścinał. Ponadto kanał MTV HD nadawał w słabszej jakości niż powinien.Przynajmniej ja z tego to zrozumiałem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rocznik 02 3 Posted November 6 (edited) W dniu 9.07.2019 o 14:48, ciastek napisał: Nie ma sensu ciągnąć tego kanału, powinni to zmienić na TeenNick lub jakiś MTV z rapem (taka alternatywa do Trace Urban). Albo podmienić kanał na MTV Hits a aktualne MTV Hits zmienić na coś innego. Ale i tak pewnie będzie wisieć jeszcze długo "bo tak". Ostatnio z tego co tu piszecie to chyba bardziej awaryjne od 4fun czy eski. Zgadzam się, niepotrzebnie wystartował ten kanał. Cicho wtedy liczyłam że Vivę zamienią chociaż na oryginalne MTV Hits (angielskie, UK) a nie Polską wersję Edited November 6 by Rocznik 02 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites