kokodzambo 18 Posted August 4, 2016 Na trzeci sezon "101 napraw" się bardzo cieszę, natomiast robić drugi sezon "Wojny Samochodowe" to dla mnie nie porozumienie. Dlaczego? Mi akurat Wojny samochodowe bardzo się podobały, tak samo K2 (które raczej niestety nie wrócą) zaś śmiało pozbyłbym się wszystkiego co związane z kupowaniem samochodu, przeciętny kowalski nawet po obejrzeniu 500 programów jak kupić żeby nie żałować i tak przy zakupie swojego wymarzonego Audi czy Mercedesa będzie miał w [beep]ie czy ma 4 koła czy 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kirk 513 Posted August 22, 2016 "Zakupu kontrolowanego" raczej nie wycofają, ten program stał się praktycznie symbolem stacji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kokodzambo 18 Posted August 23, 2016 Szkoda że nadal nic o Absurdach Drogowych :< Quote Share this post Link to post Share on other sites
Taz 1 Posted August 23, 2016 Jeśli nowy sezon Absurdów drogowych będzie 5. sezonem to pierwszy odcinek będzie nadany 4 września o godzinie 12:15. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fan tv 371 Posted August 25, 2016 Ostatnio na wiosnę był 4 sezon, więc widać, że od września premierowo będzie V sezon. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kokodzambo 18 Posted August 25, 2016 Widać, nie widać.. Zawsze spoty leciały a teraz ani widu ani słychu a już za tydzień prawie 1 niedziela miesiąca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fan tv 371 Posted August 31, 2016 (edited) Od poniedzialku TVN Turbo pokazuje program Absurdy drogowe od 1 odcinka, polecam oglądać od pon. do pt. o 13:15. A we wtorek o 22:45 premiera Wpadek Filmowych 2. Edited August 31, 2016 by fan tv Quote Share this post Link to post Share on other sites
kokodzambo 18 Posted September 1, 2016 Absurdy Drogowe sezon 5 odcinek 1 w niedzielę 4 września o 12:15 http://www.tvnturbo.pl/aktualnosci,1850,n/miedzypolny-wiadukt-i-mikroekrany-dzwiekochlonne,209537.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patjyk 215 Posted July 31, 2017 We wrześniu TVN Turbo, pokaże drużynowy turniej miast MMA. Więcej tu: https://media2.pl/media/143627-TVN-Turbo-pokaze-druzynowy-turniej-miast-MMA.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patjyk 215 Posted January 29, 2018 Nowy program na wiosnę w TVN TURBO ''Zakład Karny'' http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/zaklad-karny-tvn-turbo-wiosna-2018 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nieczęstygość 256 Posted December 15, 2018 (edited) Od kilu dni w identach i w logotypie widnieje dopisek o 15 urodzinach stacji 100 lat! I oby dalej tworzyli ciekawą stację. Edited December 15, 2018 by nieczęstygość Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patjyk 215 Posted December 15, 2018 Może zmienią osobę odpowiedzialną za prowadzenie fanpage. Quote Share this post Link to post Share on other sites
norbitor2 0 Posted October 20 Dzisiaj oglądając premierowe pozycje zauważyłem ciekawą rzecz: przerwy reklamowe zaczynają się bez identu. Koniec reklam jest już oznaczony normalnie. Tydzień temu chyba jeszcze takiej ekstrawagancji nie było. Nie mniej, lata przyzwyczajeń spowodowały, że wydaje mi się to dziwne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nieczęstygość 256 Posted October 27 Kontent MotorTrend także na TVN Turbo, nie tylko w player. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neo_patryk 173 Posted October 27 Bardzo dobrze. Osobiście bardzo miło wspominam początki TVN Turbo, gdy był jeszcze kanałem motoryzacyjnym. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pawop 955 Posted October 27 Jak już pisałem, wcale bym się nie zdziwił jakby Motortrend zastąpił TVN Turbo. 1 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nieczęstygość 256 Posted October 27 To jeden z filarów TVN... strzał w stopę... lepiej ten upośledzony DTX 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Emil.1603 1064 Posted October 27 TVN TURBO i TVN STYLE to są ważne marki dla TVN-u, jak i też są bardzo rozpoznawalne. Istnieją na rynku już tyle lat i notują cały czas dobre, o ile nie bardzo dobre wyniki. Motor Trend jakby miał się pojawić w formie linearnej telewizji to prędzej w ramach rebrandingu z DTX. O czym już nie raz wspominałem, jak i też kolega @nieczęstygość. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pawop 955 Posted October 27 Fakt są rozpoznawalne, ale są też wtórne w stosunku do reszty kanałów Discovery. Wcale bym sie nie zdziwił gdyby zdecydowali, że cały segment lifestylowy to będą marki Discovery, natomiast segment rozrywkowy będzie pod szyldem TVN. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nieczęstygość 256 Posted October 27 To nie przejdzie, Discovery jest już rozrywkowy 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wuzel 144 Posted October 28 Prędzej spodziewał bym się połączenia TVN Style z Discovery Life ,gdzie na tym drugim pojawiły się produkcje TVN ,niż kasacji TVN Turbo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pawop 955 Posted October 28 Zapomnijcie o połączeniu lub kasowaniu kanałów. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wuzel 144 Posted October 28 Sam piszesz o zamianie. 21 godzin temu, Pawop napisał: Jak już pisałem, wcale bym się nie zdziwił jakby Motortrend zastąpił TVN Turbo. TVN Style czy TVN Turbo są od dawna nadawane i chyba bardziej rozpoznawalne choćby od tego Discovery Life ,które powstało na gruzach Animal Planet SD. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pawop 955 Posted October 28 Chodzi mi o likwidację lub połączenie dwóch kanałów w jeden. To nie nastąpi. Kanały Discovery mają duży zasięg i z tego nie zrezygnują. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SatExpert 834 Posted October 28 TVN TURBO jest kanałem z większym zasięgiem niż DTX, dlatego myślę że to na nim jest testowana oglądalność produkcji z Motor Trend, czy będą miały dobrą oglądalność - jeżeli tak, to myślę że MT wejdzie za DTX który to ma znacznie słabszą oglądalność i słabszą popularność od TVN TURBO. Poprostu tymczasowo TVN TURBO robi za królika doświadczalnego i tyle w temacie. 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites