tomx 0 Posted September 30, 2006 A po co kupowac gazety z programem? Mi wystarczaja te z dziennikow - swietny program mial Nowy dzien i zostal on przeniesiony do GW Quote Share this post Link to post Share on other sites
mk22 0 Posted September 30, 2006 ja też kupuje TO I OWO Quote Share this post Link to post Share on other sites
fercom1 0 Posted September 30, 2006 Ja też to i owo. Ciekawe czy w najbliższej przyszłości dodadzą nowe kanały m.in.: 1. Kuchnia.TV 2. AXN Sci Fi 3. AXN Crime 4. Comedy Central 5. TVP Sport 6. NSport 7. TVN Lingua 8. Wojna i Pokój 9. Baby.TV 10. Discovery HD 11. Discovery Historia 12. Superstacja 13. TVP Historia Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan425 93 Posted September 30, 2006 TO i owo zawszę chętnie dopisuje programy nowych kanałów, jeśli są one dostępne dla znacznej grupy widzów. Nawet telewizji TRWAM program chcieli drukować. Z uwagi na brak, dostarczania programu do druku, nie ma ich TO i owo. -pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
andrzejnet 1 Posted October 1, 2006 TO i owo zawszę chętnie dopisuje programy nowych kanałów, jeśli są one dostępne dla znacznej grupy widzów. Nawet telewizji TRWAM program chcieli drukować. Z uwagi na brak, dostarczania programu do druku, nie ma ich TO i owo. -pozdrawiam TO&OWO to najlepsza gazeta z programami Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Olejarz 0 Posted October 1, 2006 Dzwoniłem do redakcji i nowe programy mieli dodać teraz ale mieli jakieś problemy i nowe programy w To i owo pojawia sie od 43 numeru. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan425 93 Posted October 10, 2006 Kurcze - od nr 43, to trzeba dłuuugooo jeszcze czekać. Dziś wydanie nr 41 -pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Halucyn 0 Posted October 14, 2006 Ja zawszę kupuję To&Owo Quote Share this post Link to post Share on other sites
mpotasznik 1 Posted October 15, 2006 a ja troszeczke z tamatu zejdę, czemu strona www To & owo została zamknięta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
_MICHAL_ 0 Posted October 15, 2006 Moze cos zmieniają i na czas zmiany strone zamkneli! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan425 93 Posted November 14, 2006 Odświeżam ten temat, bo szkoda, byłoby, żeby upadł. 111 stacji tyle bylo i jset nadal w To & Owo. -pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wanderer 5 Posted November 14, 2006 Ja kupuję TV Okey! Kosztuje 3,99 z płytą. Dzięki temu mam już komplet seriali: Co ludzie powiedzą, Benny Hill teraz zbieram Trzecią planetę od Słońca. Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Olejarz 0 Posted November 14, 2006 Nowe To i Owo ze wszystkimi programami od numeru 47(maja zniknac programy stacji niemieckojezycznych lokalnych). A propo TV Okey dzwoniłem do redakcji i oni na płytach umieszcza tylko 46 odcinków(23 płyty) a odcinków wszystkich jest ponad 100. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wanderer 5 Posted November 14, 2006 Ale mnie wkurzyli. Dokładnie jest 6 sezonów a w sumie 139 odcinków. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan425 93 Posted December 5, 2006 ...hmmm, w To & Owo nadal, tylko 111 programów tv -pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
felik3 0 Posted December 6, 2006 niemam nowych stacji telewiznych takich jak tvp sport,woja i pokoj,disney channel. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PawelU1981 15 Posted December 7, 2006 Wiele kanalow podaje program na swoich stronach internetowych. Nie wiem po co kupowac gazety z programem, jak mozna zdobyc program w internecie i nie trzeba wcale dlugo szukac Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nana 0 Posted December 7, 2006 Wiele kanalow podaje program na swoich stronach internetowych. Nie wiem po co kupowac gazety z programem, jak mozna zdobyc program w internecie i nie trzeba wcale dlugo szukac A po to aby go mieć pod ręką bo np ja ma telewizor w innym pokoju niż komputer który nie zawsze jest włączony. Najlepszym rozwiązaniem byłby teletekst na każdym programie prawda Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Orbita 381 Posted December 7, 2006 Albo chociaż pożądne EPG na 7 dni; niestety można tylko pomarzyć Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pawop 956 Posted December 11, 2006 Chciałem tylko wszystkich poinformować ze juz jutro w kioskach nowe To i Owo z nowymi programami polskimi ( w miejsce niemieckich lokalnych), nowy format(powrót do starego formatu To i Owo). Te informacje uzyskałem dzis od sekretaeza redakcji. P.S. Jak kupicie powiedzcie jak wam się podoba "nowe" To i owo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
felik3 0 Posted December 11, 2006 jutro maja byc nowe mam byc 12 nowych stacji telewiznych. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan425 93 Posted December 12, 2006 Jest nowe To i Owo. Nowa szata graficzna i najważniejsze, programy nowych kanałów: nsport, SpotKlub, Disney, TVPsport, Superstacja itd. -pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Orbita 381 Posted December 12, 2006 Ma ktoś możliwość pyknięcia skana jednej strony z programem tak dla przykładu - może bym kupił (jeśli wrócili do starego układu jak za dawnych dobrych czasów), tylko mi się z domu nie chce wychodzić Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotr 1 Posted December 12, 2006 Fajny papier i kolory. Nie odpowiada mi podział wg tematyki. Duuużo ludzi tak jak ja ma ma którąś platformę a nie programy o danej tematyce, np. C+Sport powinien być obok Canal+ a nie tvpSport. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan425 93 Posted December 12, 2006 Aksamitny i delikatny papier, który opuszki palców pieści, jak ciało kobiety. Dobrze poukładane. Jak kanały tematyczne to tematycze itd. sportowe, filmowe dla mnie, to dobrze, bo od razu wiem, której platformie zazdrościć , tylko jeszcze nie wiem czego ?? - mniejszych, czy też większych wydanych na abonament pieniędzy . Grafika lepsza. (Za) dużo reklam, no i po co ten showview . Na moje oko oprawa lepsza i krzyżówki są dalej dwie mniejsze. Dobrze, że po oczach świeci cena - stara . -pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites