Jump to content
thomas1884

Iptv i mediaportal problem

Recommended Posts

Witam

Mam nietypowy problem. Na iptv i mediaportal nie mam obrazu i jest tylko dźwięk. Oba plugin zaktualizowałem i dalej to samo. Szukałem na forum czy jest do pobrania jakis kodek ale nie znalazłem odpowiedzi. Macie jakieś porady na ten problem

Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atemio 6000 HD Egami soft
Egami 7.2.4 dokładnie

Zrobiłem aktualizacje do 7.2.5 i nadal na mediaportal jest ciemno. Film leci dzwiek jest, wszystko normalnie tylko obrazu brak


Iptv dalej nie idzie poprawka;) Buforuje ale jak wtylko skonczy wyrzuca z powrotem

Edited by thomas1884

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aktualizacja z 7.2.4 do 7.2.5 TYLKO USB wic się nie dziwie że ci nie działa...Zrobiłeś ONLINE na 99% wrzuć soft od zera albo 7.2.3 i bezpośrednio na 7.2.5 albo USB od razu 7..2.5

Edited by kaspian0007

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...