Egzystencjalny Paw 0 Posted April 24, 2007 Czasami oglądam ten program na chorwackiej HRTV 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
JamesBond007 0 Posted April 24, 2007 Po chorwacku Ja oglądam na BBC Prime po angielsku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Egzystencjalny Paw 0 Posted April 24, 2007 Nawet zauważyłem ,że chorwacki jest bardzo podobny do polskiego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grassmaste 0 Posted May 9, 2007 A pamieta ktos teleturniej "Dobra cena"? Lecial na samym poczatku istnienia stacji. Prowadzil go Grzegorz Wąs bodajrze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mh_misiek 0 Posted May 9, 2007 A ja pamiętam, że dawniej to TVN pokazywał mecze Wisły Kraków te rozgrywane w Krakowie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grassmaste 0 Posted May 9, 2007 Tak, to byl ten czas kiedy Legia i Wisla zmienily sie w sportowe spolki akcyjne i sprzedaly prawa do transmisji 2 razy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sajmon 0 Posted May 9, 2007 Dawno nie widziałem tego programu na BBC Prime, ale Najsłabsze ogniwo leci/leciało na tym angielskim kanale. Ale, że na chorwackiej telewizji leci, to nie wiedziałem. Racja, na TVNie najlepsza była prowadząca tego programu A co się stało z programem Dwururka, podobno miał być to taki hit?? Leci jeszcze czy nie? Bo ja jakoś o nim nie słyszę Quote Share this post Link to post Share on other sites
PIOTREK 165 0 Posted August 23, 2007 Mi to na TVN najbardziej brakuje takich programów: USTERKA, MILIONERZY, NAJSŁABSZE OGNIWO, NIE DO WIARY. Mam pytanie, może ktoś wie dlaczego został zdjęty z anteny dobry program "POD NAPIĘCIEM"? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mh_misiek 0 Posted August 23, 2007 Pewnie im prądu brakło w akumulatorach lub kogoś popieścił prąd ale tak na serio to decyzje o zakończeniu emisji programu jest wyjaśniona na stronie http://podnapieciem.onet.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pablo-1986 0 Posted August 23, 2007 Najbardziej to podobał mi się teleturniej Najsłabsze ogniwo. Jak słyszałem prowadzącą to aż mi się śmiać chciało-zwłaszcza z jej komentarzy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
james_b 5 Posted August 23, 2007 możesz nadal oglądać ten program, tylko, że w angielskiej wersji językowej, na BBC Prime, o ile masz do niego dostęp, jakiś czas temu widziałem ten program na BBC a więc jeśli chcesz to możesz oglądać. A sama gra jest lepsza, bo toczy się o większe pieniądze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotr-em 0 Posted August 23, 2007 No ale pani w BBC Prime nie zastąpi atmosfery, jaką tworzyła Kazia Szczuka Quote Share this post Link to post Share on other sites
orange 0 Posted August 23, 2007 Pamiętacie jak nazywał się ten program który leciał w weekendy rano i był adresowany dla młodzieży i dzieci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bartek 0 Posted August 23, 2007 "Twój problem, nasza głowa" ? Czy "DeDe Reporter"? Quote Share this post Link to post Share on other sites
GieKa 0 Posted August 23, 2007 DeDe Reporter swój początek miał chyba na Jedynce? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mariusz 0 Posted August 23, 2007 Twój problam nasza głowa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wesoly_Radek 0 Posted November 22, 2007 Pamiętam jak wczoraj kiedy TV Wisła przekształciła się w TVN. Rozpoczęcie było transmitowane na żywo ze studia i już był prowadzony pierwszy konkurs - nazwy zapomniałem - ale występowała w nim kasa pancerna a prowadził to Brian Scoot z RMF FM. Następnie w TVN leciał program rozrywkowy gdzie facet w różnych miejscach Polski dogadywał się z przechodniem że wygra tyle i tyle forsy jeśli zorganizuje tyle i tyle ludzi i zrobi to czy to. pamiętacie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
TOMAS8112 0 Posted November 22, 2007 Ten program nosił nazwę chyba"Zwariowana Forsa" czy coś takiego Quote Share this post Link to post Share on other sites
Qrzysztof 2 Posted November 22, 2007 Pamiętacie jak nazywał się ten program który leciał w weekendy rano i był adresowany dla młodzieży i dzieci. "Bajkowe Kino" Mam nawet nagranie http://rapidshare.com/files/71518278/bajkitvn.nsv.html - odtwarzać w Winamp 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
raimundo 1 Posted November 22, 2007 Bajkowe kino zawsze oglądałem. Sporo kreskówek puszczali. Ja poszukuję tylko jednego tytułu (Opowieści z Zielonego Lasu). Pamiętam Gadgeta, Animaniaków, Animków, Łebskiego Harr'ego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragontor 0 Posted November 25, 2007 Pamiętacie jak nazywał się ten program który leciał w weekendy rano i był adresowany dla młodzieży i dzieci. "Bajkowe Kino" Mam nawet nagranie http://rapidshare.com/files/71518278/bajkitvn.nsv.html - odtwarzać w Winamp 5 A czy nie chodziło o "Twój problem nasza głowa"? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Katon 0 Posted December 19, 2007 A pamiętacie super program muzyczny prowadzony przez Zbigniewa Wodeckiego?Nazywał się ''Droga do gwiazd'' i był emitowany nie przerwanie od 2002 do 2005 roku(kiedy pojawił się ''Taniec z gwiazdami''). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Palikot 1 Posted December 19, 2007 Szkoda, ze w tym roku nie ruszył kanał TVN 10 lat. Mogliby tam puszczać powtórki najlepszych programów. Byłoby na kilka lat emisji Quote Share this post Link to post Share on other sites
neo_patryk 176 Posted December 19, 2007 A pamiętacie super program muzyczny prowadzony przez Zbigniewa Wodeckiego?Nazywał się ''Droga do gwiazd'' i był emitowany nie przerwanie od 2002 do 2005 roku(kiedy pojawił się ''Taniec z gwiazdami''). Kiedyś oglądałem ten program, ale denerwowała mnie główna jurorka, bo wystarczyło zaśpiewać jej piosenkę by wygrać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotr-ek 0 Posted January 14, 2008 Ten program nosił nazwę chyba"Zwariowana Forsa" czy coś takiego Bezpieczna Kasa Briana Quote Share this post Link to post Share on other sites