ircios 680 Posted May 24 @gosciu123. Nie przetłumaczysz. Jego sprawa, skoro jest podatny na takie wałki stosowane przez konsuli. Stać go to niech płaci. Za 2 lata weźmie za 30 Comfort, bo powie, że i tak nie dostanie tanio, bo wyjściowo było 34. Z takim tokiem myślenia można zejść do Comfort za 22,50 w ciągu minimum 4 lat😂 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
palecbeckham 0 Posted May 24 Wybrane usługi Pakiet Extra+CANAL+(6)LIVE, HBO, FOX Play, Filmbox Pack, HBO GO, MISTRZOWSKA PIŁKA, MULTIROOM STANDARDWybrane promocje Extra+ z CANAL+ (6) LIVE 69,99 zł 24 m, a po tym okresie 76,99 zł/m dla Abonentów (03/18), HBO z nc+go TV HBO GO 0 zł 5 m i 25 zł/m dla Abonentów, Kolekcja Fox Play 0 zł/m dla Abonentów, Mistrzowska Piłka za 0zł/m dla Abonentów (01/19), Multiroom Standard 49 0zł/m 10złm dla AbonentówCzas trwania umowy(okres oznaczony umowy) od dnia aktywacji promocji do końca dotychczasowego okresu oznaczonego +24 mies.KWOTA DO ZAPŁATY ZA TWÓJ PIERWSZY RACHUNEK: 69,99 zł Prognozy kolejnych płatności sprawdzaj na bieżąco w moje.ncplus.plWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pawel 355 Posted May 24 Godzinę temu, ircios napisał: @giecik Widzisz, tak to jest jak ktoś nie czyta, dlatego kolega @Ekspert74 został naciagnięty przez nc i bank. Z banku dostanie do 460 zł i to wcale nie jest powiedziane, że dostanie, bo jest "do" Nawet gdyby...dostanie 460, włoży jeszcze więcej. W bankach nic nie jest za free. Oferta porażka, ale jak kogo stać i pasuje, to sobie płaci. Czasami faktycznie piszesz bzdury bez zastanowienia. A wystarczy przeczytać regulamin promocji bankowej. Konto za free po wykonaniu przelewu za 1000 zł i wykonaniu jednej płatności kartą. To są śmieszne wręcz warunki do spełnienia. Bank zwraca 50% abonamentu (maks. 30 zł), więc w przypadku niższego abo niższa dopłata. Korzystam od kilku lat z podobnych promocji dla klientów nc+. Obecnie w Eurobanku,wcześniej również BZWBK i ponownie Eurobank.Nie dopłaciłem żadnemu z tych banków dodatkowej złotówki otrzymując w zamian od kilku lat dopłatę co miesiąc 20 zł do abonamentu. Więc jak się chce jest za free. Trzeba tylko postępować zgodnie z regulaminem promocji. Z promocji BNP również zamierzam skorzystać.Nawet można założyć oddzielny wątek i podawać w nim kody poleceń.Skoro Bank płaci to trzeba brać Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ekspert74 9 Posted May 24 29 minut temu, Pawel napisał: Czasami faktycznie piszesz bzdury bez zastanowienia. A wystarczy przeczytać regulamin promocji bankowej. Konto za free po wykonaniu przelewu za 1000 zł i wykonaniu jednej płatności kartą. To są śmieszne wręcz warunki do spełnienia. Bank zwraca 50% abonamentu (maks. 30 zł), więc w przypadku niższego abo niższa dopłata. Korzystam od kilku lat z podobnych promocji dla klientów nc+. Obecnie w Eurobanku,wcześniej również BZWBK i ponownie Eurobank.Nie dopłaciłem żadnemu z tych banków dodatkowej złotówki otrzymując w zamian od kilku lat dopłatę co miesiąc 20 zł do abonamentu. Więc jak się chce jest za free. Trzeba tylko postępować zgodnie z regulaminem promocji. Z promocji BNP również zamierzam skorzystać.Nawet można założyć oddzielny wątek i podawać w nim kody poleceń.Skoro Bank płaci to trzeba brać Paweł Nie tłumacz mu, gościowi się wydaje że jest tu takim guru na tym forum i co powie to jest obowiązujące, zawsze negocjuje najlepsze oferty a inni i ich pomysły na swoje abonamenty są zawsze kiepskie i za drogie...szkoda energii 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ircios 680 Posted May 24 Niech i będzie, że bzdury z tym bankiem, ale reszta o ofercie, to prawda. Bzdura, że nie mógł Taniej, bo miał taką , a nie inną wyjściową. Nawet jeśli bank dopłacić, to i tak nie to co 22,50 za Comfort. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pawel 355 Posted May 24 Zgadza się.Ja odnosiłem się do oferty bankowej.Ta z nc+ nie była najlepsza.Ważne jednak, że pasuje przedłużającemu 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ircios 680 Posted May 24 @Pawel to też napisałem. Jak stać i pasuje to niech płaci, ale boli jednak, że będzie przepłacać, To teraz wojenkę pęta. @Ekspert74 To, że wtopiłeś i będziesz i tak przepłacał to jest fakt. Powinieneś to przyznać, ale nie. Czy ja Ciebie obrażam słwami "gościu" "guru"? Nie. Więc spuść z tonu. Zaproś kolegę. Najlepiej tego, którego namówiłeś do założenia konta. Postaw mu w nagrodę piwko czy co tam zechcesz. Będzie Twoim gościem i zrobisz sobie z niego guru😉. Ja negocjuje najlepsze oferty? No skoro tak twierdzisz, to zapoznaj się najpierw z tym co mam i ile za to płacę.😁 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rutanugive 0 Posted May 25 (edited) Czy do Startu można później dokupić dopełnienie do Comfortu? Jeśli tak to w jakiej cenie? Edited May 25 by rutanugive Quote Share this post Link to post Share on other sites
tombik87 7 Posted May 25 Można... zazwyczaj w cenie 10zł na całą umowę lub 30zl w opcji włącz wyłącz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
adam93 0 Posted May 25 Dziś bdb oferta superpremium (hbo go ,canal +4k cinemax , filmbox i ultrabox za 0zl łącznie 99zl + 10 mr razem 109zl . Pytanie co tu jest dodane do zwykłego superpremium prócz dekodera i mistrowskiej piłki . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest kingofsouth Posted May 25 Godzinę temu, adam93 napisał: Pytanie co tu jest dodane do zwykłego superpremium prócz dekodera i mistrowskiej piłki . HBO GO. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jax 70 Posted May 25 HBO GO, Filmboxy i Canal+ 4K. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MONII 1 Posted May 27 Dzień Dobry. Czy w takiej konfiguracji kanałów, można dostać taką ofertę w korzystniejszej cenie? Wybrane usługi Pakiet Extra+ z CANAL+, HBO, Eleven Sports, Filmbox Pack, HBO GO, MISTRZOWSKA PIŁKA, Sportklub, Opłata za najem WiFiBOX+ 20zł Wybrane promocje Extra+ z CANAL+ 89,99 zł 24 m, a po tym okresie 98,99 zł/m dla Abonentów (03/18), Eleven Sports za 7,95 zł 12 m dla Abonentów (07/17), HBO i HBO GO 20 zł/m dla Abonentów, Mistrzowska Piłka za 0zł/m dla Abonentów (01/19), Sportklub 0 zł 1 m oraz 1,99 zł do końca czasu oznaczonego dla Abonentów, Najem wifiBox+ 2 zł/m dla Abonentów Czas trwania umowy (okres oznaczony umowy) od dnia aktywacji promocji do końca dotychczasowego okresu oznaczonego +24 mies. Początek okresu oznaczonego 01-09-2019 Koniec okresu oznaczonego 31-10-2021 KWOTA DO ZAPŁATY ZA TWÓJ PIERWSZY RACHUNEK: 119,94 zł Prognozy kolejnych płatności sprawdzaj na bieżąco w moje.ncplus.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jax 70 Posted May 27 Zadzwoń do DUK i się zapytaj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kentron 19 Posted May 27 W trakcie umowy na start która miałem udało się podnieść do końca zobowiązania na start + 8xCanalPlus za 43,99zl z czynszem Czy 25zl za paczkę canal plus dla nowych abonentów (w trakcie umowy) to standard? Bo jak patrzę na oferty na stronie to tam z canal plus najniżej to comfort za 79,99zl Quote Share this post Link to post Share on other sites
borys82 0 Posted May 27 3 godziny temu, MONII napisał: Dzień Dobry. Czy w takiej konfiguracji kanałów, można dostać taką ofertę w korzystniejszej cenie? Wybrane usługi Pakiet Extra+ z CANAL+, HBO, Eleven Sports, Filmbox Pack, HBO GO, MISTRZOWSKA PIŁKA, Sportklub, Opłata za najem WiFiBOX+ 20zł Wybrane promocje Extra+ z CANAL+ 89,99 zł 24 m, a po tym okresie 98,99 zł/m dla Abonentów (03/18), Eleven Sports za 7,95 zł 12 m dla Abonentów (07/17), HBO i HBO GO 20 zł/m dla Abonentów, Mistrzowska Piłka za 0zł/m dla Abonentów (01/19), Sportklub 0 zł 1 m oraz 1,99 zł do końca czasu oznaczonego dla Abonentów, Najem wifiBox+ 2 zł/m dla Abonentów Czas trwania umowy (okres oznaczony umowy) od dnia aktywacji promocji do końca dotychczasowego okresu oznaczonego +24 mies. Początek okresu oznaczonego 01-09-2019 Koniec okresu oznaczonego 31-10-2021 KWOTA DO ZAPŁATY ZA TWÓJ PIERWSZY RACHUNEK: 119,94 zł Prognozy kolejnych płatności sprawdzaj na bieżąco w moje.ncplus.pl Ja mam to samo tylko c+4k i dekoder 4k i płace 101.89 zł. Umowa podpisana na koniec kwietnia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
misiek1985 7 Posted May 27 Witam kontaktowałem się z nc+ poprzez FB z racji promocji dla nowych abonentów z promocją dekoder 4k za 1zł. I przed chwilą telefon z Krakowa.Miła pani powiedziała że jako stały abonent ma dla mnie super promocje czyli 9xC+,Extra,HBO i HBO GO, Eleven,Polsat Premium,ULtrabox 4k i MR oraz drugi dekoder za 120 pare groszy nie pamiętam dokładnie.Mówiła tylko że dekoder 4k jest za 0zł MR za 10zł i drugi dekoder też za 10zł.Ale jakoś mi to nie wychodzi z obliczeń.Umowe mam do listopada przyszlego roku i w tej chwili posiadam 8xc+,Extra, Eleven, Polsat Premium, MR, dwa cameleony i Pace PVR i płace 86zł.Mogłem podpisać aneks że umowa od maja do maja 2022r.Nie zgodziłem się gdyż jest to dla mnie podwyżka o około 35zł.Pytałem się czy moge to wziąć ale bez HBO ale niestety nie.Ale jest już jakiś progres gdyż zawsze miałem mówione że o cenie dowiem się jak oddam Cameleony.Jeszcze poczekam i może trafi się coś lepszego.Dostał ktoś 4k za 0 badź 1zł i MR za 10zł i drugi dekoder też za 0zł?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
adam93 0 Posted May 27 (edited) Przyjęta umowa na e-mail : Extra + 8x Canal + , Canal + 4K , HBO + HBO GO , Mistrzowska Piłka , FOX play NatG Play + 1msc Filmbox - 99zł + 10zł MR = 109,90zł umowa na 15 miesięcy + dekoder 4k 0zł W rozmowie wydawało się ok , teraz się zastanawiam czy akceptować na e-mailu ? Edited May 27 by adam93 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ircios 680 Posted May 27 Cinemax w tej cenie by sie przydał. Wtedy ok 😁 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Electrix 8 Posted May 28 Obecnie umowa do końca czerwca w cenie 85zł za pakiet Extra+, WifiPremiumbox+, 2xMR. Propozycja, pakiet Extra+ 45zł, najem dekodera głównego 5zł i 20zł za MR łącznie 70zł, dobra oferta czy warto poczekać jeszcze? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vsat 69 Posted May 28 @Electrix postaraj się o Comfort+ 22,50 zł do tego dopełnienie do Extra+ 10 zł + najem 5 i MR 20 = 57,50 zł. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bomel91 1 Posted May 28 Czy jest ktoś, kto zamienił moduł na Ultraboxa (za free) i przedłużał już ofertę? Zastanawiam się, czy nie będzie tak, że teraz mogę wymienić i nie mieć opłat za dekoder, a przy przedłużeniu okaże się, że trzeba płacić. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tombik87 7 Posted May 28 (edited) 2 godziny temu, bomel91 napisał: Czy jest ktoś, kto zamienił moduł na Ultraboxa (za free) i przedłużał już ofertę? Zastanawiam się, czy nie będzie tak, że teraz mogę wymienić i nie mieć opłat za dekoder, a przy przedłużeniu okaże się, że trzeba płacić. Ja byłem w takiej sytuacji...po przedłużeniu umowy dekoder 4K dalej za 0zł. Także śmiało wymieniaj. Edited May 28 by tombik87 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bomel91 1 Posted May 28 @tombik87A jaką masz obecnie ofertę? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tombik87 7 Posted May 28 Nowy Start+ 9,99zł, 8xC+ 25zł, 4K ULTRABOX+ 0zł, C+4K Ultra HD 0zł Quote Share this post Link to post Share on other sites