Jump to content
andrzejnet

iCOK Cyfrowego Polsatu

Recommended Posts

Sukces działa ale się trochę zdenerwowałem jak mi pokazało następną płatność 104,60 za pakiet Familijny + RMF a ja mam Familijny i RM no i skąd ta kwota. A jak uwas też macie błędnie pokazaną płatność ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

no wlasnie mi pokazalo za pakiet familijny nastepna platnosc 74,8zł i tez sie przestraszylem.od razu napisalem do nich meila hihi :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

tez tak sadze.oby tylko rachunek nie przyszedl mi taki do chaty.bo by moja mama zawalu dostala :D a ja bym napewno od razu zrezygnowal

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja mam z platnosciami wszystko ok.

ale z tego co wiem jest blad na wielu kontach abonentow ale to jedynie przez to ze oni ten cały system internetowy testuja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A u mnie nie działa pisze że brak konta. Dostałem tylko wiadomość na maila po zalogowaniu, że coś takiego jest z linkiem do strony. wpisuję login i hasło ustalone przy pierwszym lodowaniu i nic. Czy ktoś ma podobny problem i jak to rozwiązać??

Share this post


Link to post
Share on other sites

A ja własnie dzwoniłem na info i pani mi powiedziała że z płatnościami jest ok i że to błąd systemu bo go jeszcze testują.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam.

U mnie też już wszystko działa, dzisiaj ok. 10tej rano wysłałem im swój email i po 14tej jak dotarłem do pracy to już konto działało. Tylko czasami jak pojawia się napis ładowanie danych to trzeba odświeżyć stronę F5 bo nie chce wskoczyć.

To dobry pomysł z tym ebokiem.

pzdr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niestety nie działa z przeglądarką firefox stąd pewnie kłopoty niektórych :D

chodzi z domyślną przeglądarką IE ( o zgrozo ! ) :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

skad ta teza? dziala na firefoxie, dziala na ie, dziala na Operze i dziala na maxthonie. nawet sprawdzilem na macu na safari tez dziala

Share this post


Link to post
Share on other sites
Niestety nie działa z przeglądarką firefox stąd pewnie kłopoty niektórych :D

chodzi z domyślną przeglądarką IE ( o zgrozo ! ) :lol:

 

Działa bez problemu :arrow:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Niestety nie działa z przeglądarką firefox stąd pewnie kłopoty niektórych :D

chodzi z domyślną przeglądarką IE ( o zgrozo ! ) :lol:

 

Sorrki jeśli kogoś wprowadziłem w błąd ale faktycznie u mnie działa tylko pod IE a nie pod liskiem :shock:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...