vils 0 Posted January 9 Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem Vu+ Solo 4K i nie mam żadnych zastrzeżeń do pracy odbiornika, ale do jakości wyświetlacza już tak. Usytuowanie mebli w pokoju powoduje, że patrzę na wyświetlacz tunera lekko z prawej strony i kolory są strasznie rozmazane. Czy wy też zaobserwowaliście tę wadę, czy po prostu mi trafił się felerny egzemplarz? Wadę można zaobserwować na poniższym filmie. https://youtu.be/Or-phak37HU Quote Share this post Link to post Share on other sites
hubio 0 Posted February 2 Czy może ktoś wie czy on obsługuje duże dyski 4TB lub 5TB jako wewnętrzny bo mam zainstalowany 1TB i za szybko mi miejsce się kończy... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tweed77 186 Posted February 3 Obsługuje bez problemu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Oglądacz 0 Posted June 16 Witam. Pacjent to VU Solo4k z OpenATV 6.3 Podczas odtwarzania filmu z dysku sieciowego za pomocą Kodi jak i odtwarzacza systemowego, brak jest dźwięku. Przypuszczam, że problem leży w braku odpowiednich kodeków dźwięku w systemie openATV. Informacje o kodeku audio: Kodek: MPEG AAC Audio (mp4a) Kanały: Stereo Częstotliwość próbkowania: 44100 Bitów na próbkę: 32 Czy może ktoś mógłby mi pomóc w rozwiązaniu problemu z dźwiękiem? Quote Share this post Link to post Share on other sites