boogiman86 22 Posted September 26, 2015 Ja przypominam sobie serial Carnivale. Szkoda że pozostawili tyle wątków niedokończonych. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maker3 11 Posted September 26, 2015 Ten sezon bardzo napięty, nam nadzieje, że szybko będą jakieś przerwy i wszystkie seriale nie będą się nakładać w jednym tygodniu. Castle Limitless Heroes Reborn How to get away with murder Fear the Walking Dead (a później oryginalne TWD) A z polskich Komisarz Alex i Prokurator. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fan tv 371 Posted February 29, 2016 (edited) Columbo (TV Puls), The Walking Dead (PULS 2, TVP 1 , FOX), Miodowe Lata (TV 6, Polsat 2), Napisała: Morderstwo (TV Puls). Edited February 29, 2016 by fan tv Quote Share this post Link to post Share on other sites
robsat 38 Posted February 29, 2016 Z archiwum X na FOX HD i Helix online. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Conan 155 Posted February 29, 2016 Vinyl (HBO) American Crime Story (FOX) Vikings (History) Better Call Saul (Netflix) Orange is the New Black (Netflix) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Telewizja Urbanski 18 Posted March 1, 2016 Obecnie w 2016 roku mój przyjaciel Edmund ogląda: Pierwszą miłość (tylko pierwsze 2 minuty) Na Wspólnej (nałogowo od 2041. odcinka) Sporo seriali TVP tj. Janosik, Czterdziestolatek, Stawka większa niż życie, Czterej pancerni i pies, Zmiennicy i wiele innych. Ja natomiast oglądam wszystkie jak się tylko da. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Solderowy123 106 Posted March 18, 2016 (edited) Obecnie oglądam: Vinyl Ash vs. Evil Dead Z archiwum X The Walking Dead Dr. House Kości Edited March 18, 2016 by Solderowy123 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wislok 765 Posted March 18, 2016 House of Cards, teraz zaczynam Homeland. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Frontowiec 355 Posted March 28, 2016 Bodo (TVP1). Quote Share this post Link to post Share on other sites
robsat 38 Posted March 28, 2016 Angie Tribeca (HBO3/online). Quote Share this post Link to post Share on other sites
andrzejgratis 71 Posted April 1, 2016 Obecnie z seriali oglądam ''Mad Dogs'' AXN/Seriale+ oraz czekam na najnowszy 11. Sezon serialu ''Zabójcze Umysły''Co do Mad Dogs.. z odcinka na odcinek bardzo nieprzewidywalny, nawet co do samego kota. Po pierwszym odcinku myslałem, że będzię w jakiś sposób mroczny, a tu niespodzianka.. momentami wątki komediowe. Przynajmniej ja tak sądze, ale warto obejrzeć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Solderowy123 106 Posted August 18, 2016 Obecnie oglądam Gracze (Ballers) American Horror Story Sześć stóp pod ziemią oraz Zagubionych. Lubię czasami "powrócić" do tych dwóch seriali. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolos22 3 Posted August 18, 2016 Oglądam obecnie: Gracze (Ballers) Castle 6 Profil 6 Moja nadzieja Quote Share this post Link to post Share on other sites
ad_am 3 Posted September 6, 2016 (edited) Z seriali polskich oglądam: - Ranczo(TVP1) - O mnie się nie martw(TVP2) - Na noże(TVN) - Druga szansa(TVN) Z zagranicznych to brytyjski Sherlock z 2010 roku. Edited September 6, 2016 by ad_am Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marek79 37 Posted September 10, 2016 Hawaii 5-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Emil.1603 1064 Posted September 10, 2016 (edited) Ja stanąłem ostatnio na Orange is the New Black, season 3. Nie mogę się zabrać, aby dokończyć Okupowanych, kontynuować i nadrobić House of Cards, Shameless, Homeland czy Broadchurch. Jak i też zacząć np. Mr. Robot, Jessicę Jones czy parę innych Netflix'owych produkcji The Walking Dead skończyłem na początku 2. odcinka. Może zmęczę do końca sezon. Fear the Walking Dead zacząłem i nie skończyłem. Edited September 10, 2016 by Emil.1603 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Chiquita 231 Posted September 10, 2016 Mr. Robot to musisz zacząć koniecznie. Imho, najlepsza obecnie emitowana produkcja serialowa. Oglądam na bieżąco w Canal+. Plusy: narracja (Elliot prowadzący długie konwersacje sam ze sobą), montaż (praktycznie nie ma przypadkowych ujęć), psychologia (choroba Elliota), zabawa z nawiązaniami popkulturowymi (prawie każdy odcinek jest robiony w innym stylu); i przede wszystkim realizm - zajęcie Elliota, czyli hacking został wiarygodnie pokazany. Nie mamy tego uczucia, że to jakieś magiczne sztuczki. Jak przy wielu innych produkcjach. Generalnie serial to jedna wielka krytyka współczestności. Tak właśnie należy tłumaczyć tytuł - coraz bardziej stajemy się wyprani z emocji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Solderowy123 106 Posted October 1, 2016 Na jakie seriale czekacie w najbliższym czasie? Ja na nowy sezon Ash vs. Evil Dead, Westworld, Flash, Pakt oraz na TWD S07E01 (po tym odcinku kończę "przygodę" z tym serialem, komiks jest niestety lepszy). Quote Share this post Link to post Share on other sites
dana 5 Posted October 12, 2016 M jak Miłość, Klan, Na wspólnej, Pierwsza miłość i nic więcej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hachi 0 Posted October 16, 2016 Klan, Ojciec Mateusz i Ranczo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shark 182 Posted October 16, 2016 Serial dokumentalny - Złomowisko PL Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marek79 37 Posted October 17, 2016 Code Black na Pulsie i Hawaii 5-0 na TV6. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Solderowy123 106 Posted February 21, 2017 Legion na Foxie Flash na AXN The Walking Dead na Foxie (słaby 7 sezon) Ponownie: Czysta Krew na HBO 3 Ash kontra Martwe Zło Quote Share this post Link to post Share on other sites
robsat 38 Posted February 21, 2017 (edited) Obecnie oglądam tylko serial Timeless (2016). Na polskich kanałach jeszcze go nie widziałem. https://naekranie.pl/seriale/timeless Edited February 21, 2017 by robsat Quote Share this post Link to post Share on other sites
fan tv 371 Posted February 21, 2017 The Walking Dead 2 ( Puls 2), The Walking Dead 7 (FOX), Columbo 6 (TVS), Pierwsza Miłość (Polsat), Simpsonowie 24-26 (FOX/FOX Comedy),Belle Epoque (TVN), Lata 70.(Planete+), Ucho Prezesa (You Tube). Quote Share this post Link to post Share on other sites