Jump to content

tkuwalek1

Users
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tkuwalek1

  1. Jak ustawie na 10370 to mam tak. Ale niestety kanałów nie znajduje. Zdjęcie 1 A po zamianę kabli tylko przy dekoderze. Zdjęcie 2 A czy może być to wina że noga na której zamocowana jest antena nie ma 90stopni? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Może odeślę konwerter I wymienię go na unicable? Mam 14 dni bo z allegro Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
  2. Na twinie tym standardowym od nc+ tv działa normalnie. Ale nie da się na nim ustawić trybu szerokopasmowego. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 1 zdjęcie. Stary podwójny 2 I 3 nowy konwerter.
  3. Tak na Hotbirda. Na zwykłym konwerterze podwójnym jak wybiorę konfiguracjach podstawowa 2 anteny to mam taki sam sygnał dla obydwu. A na tym od wideband na jednym jest na drugim nie ma. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
  4. Zamieniłem przy dekoderze i lonweterze I jest to samo. Może dekoder jest uszkodzony? Ale jak przedstawię na 10370MHz to signał mam na obydwu bardzo podobny ale nie znajduje mi żadnego kanału. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
  5. Cześć. Mam problem z ustawieniem Dekodera I konwertera wideband. H jakiś sygnał łapie ale v za żadne skarby nie chce nic złapac. Konwerter jest nowy firmy inverto. Oscyloskop 10.4GHz I tak ustawione w dekoderze. Co jest źle? Dodam że kable podłączone tak jak trzeba H z H, V z V. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
×
×
  • Create New...