Jump to content

pawel15987

Users
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutralna

About pawel15987

  • Rank
    Niedoświadczony

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pod instalacją główną (najkrótszy przewód do anteny) działają oba dekodery, a na dodatkowej instalacji nie działa tylko dekoder evobox lite, a główny pvr w porządku. Nie działają tylko niektóre kanały np. TVP1, AMC, ID HD
  2. Ciekawe co jest grane, bo konwerter z anteną mają tylko pół roku
  3. Czyli zanik sygnału na poszczególnych kanałach nie ma związku z tym że konwerter jest uniwersalny?
  4. Jest QUAD... Jaka różnica między uniwersalnym, a unicable ?
  5. Wszystko sprawdzane i to samo. Najlepsze jest to że problem jest tylko na dekoderze EVOBOX LITE i tylko na 2 telewizorach, na 3 telewizorze wszystko działa. Ten 3 ma najkrótszą drogę do anteny, czyżby długość kabla miała znaczenie? Tak poza tym antenę miałem zakładana nową i ustawianą przez serwis. Konwerter uniwersalny, a polsat niby radzi jakiś "unicable"
  6. Pytanie, czy "jakość" zarobienia końcówki kabla może powodować taki problem ?
  7. dosyć blisko. Mam 3 telewizory. Na dwóch jakość ze sygnałem spada do 0%, a tym jednym jest stałe 70 %. Tam gdzie jest 70% jest stoi router.
  8. W dekoderze EVOBOX brak sygnału na TVP1 i AMC. Siła + Jakość 0%, na pozostałych kanałach wszystko okej stabilne 70% w górę. na starym dekoderze 5500s Sygnał jest na wszystkich kanałach.
×
×
  • Create New...