SATKurier.pl Forum SATKurier.pl Digi-TV.pl Hollex.pl SAT Krak Instalacje optyczne Karty erotyczne SolarKurier.pl BochniaiSol.pl Prezentacje360.pl

RTP na CYFRZE+

Archiwalne wątki dotyczące platformy CYFRA+

RTP na CYFRZE+

Postprzez wilos » 3 mar 2010, o 22:05

Czy jest kanał RTP na CYFRZE+ ?
Są tam mecze reprezentacji PORTUGALI oraz mecz ligi SAGRES - 1 liga portugali.

Dzięki za info z góry
NC+ CANAL + PLATINIUM MULTIROOM, PACE 500 GB, SAGEMCOM 187, HBO GRATIS

PLAYSTATION 4 & FIFA 14 PLAYER[/b]
Avatar użytkownika
wilos
Jestem tu stałym bywalcem ;)
Jestem tu stałym bywalcem ;)
 
Posty: 530
Dołączył(a): 28 sty 2010, o 11:07

RTP na CYFRZE+

Postprzez daro13 » 3 mar 2010, o 22:07

Rádio e Televisão de Portugal (RTP) – portugalski publiczny nadawca radiowo-telewizyjny
ups, myślałem,że pytasz co to. Sorki :oops: :D
daro13
Jestem tu nowy
Jestem tu nowy
 
Posty: 18
Dołączył(a): 3 mar 2010, o 21:04

RTP na CYFRZE+

Postprzez Jacek » 3 mar 2010, o 22:13

RTP nadaje FTA na Satelitach Astra i HB. Częstotliwość RTP na sat HB 10,723 polaryzacja pozioma SR 29900 FEC 3/4. Astra19.2 11,568 polaryzacja pionowa SR 22000 FEC 5/6
Avatar użytkownika
Jacek
Forum to mój drugi dom
Forum to mój drugi dom
 
Posty: 1104
Dołączył(a): 11 cze 2009, o 13:55
Lokalizacja: Powiat Kozienice

RTP na CYFRZE+

Postprzez daro13 » 3 mar 2010, o 22:18

Wojt@s napisał(a):na liście w Cyfrze jest on na pozycji
678 - RTPI - portugalski
ale na Astrze
daro13
Jestem tu nowy
Jestem tu nowy
 
Posty: 18
Dołączył(a): 3 mar 2010, o 21:04

RTP na CYFRZE+

Postprzez wilos » 3 mar 2010, o 22:20

jacekplacek napisał(a):RTP nadaje FTA na Satelitach Astra i HB. Częstotliwość RTP na sat HB 10,723 polaryzacja pozioma SR 29900 FEC 3/4. Astra19.2 11,568 polaryzacja pionowa SR 22000 FEC 5/6



Czy możesz podać nr kanału na CYFRZE+ mam dekoder Philipsa PVR i raczej nie jestem biegły w temacie SAT. :shock:

Dziękuję serdecznie za pomoc :]
NC+ CANAL + PLATINIUM MULTIROOM, PACE 500 GB, SAGEMCOM 187, HBO GRATIS

PLAYSTATION 4 & FIFA 14 PLAYER[/b]
Avatar użytkownika
wilos
Jestem tu stałym bywalcem ;)
Jestem tu stałym bywalcem ;)
 
Posty: 530
Dołączył(a): 28 sty 2010, o 11:07

RTP na CYFRZE+

Postprzez Jacek » 3 mar 2010, o 22:35

Nie weim czy jest on dostępny na liśćie Cyfry +,u mnie na strongu go nie ma.
Avatar użytkownika
Jacek
Forum to mój drugi dom
Forum to mój drugi dom
 
Posty: 1104
Dołączył(a): 11 cze 2009, o 13:55
Lokalizacja: Powiat Kozienice

RTP na CYFRZE+

Postprzez Tiesto12 » 4 mar 2010, o 07:27

Jak to nie ma na Strongu? Zapewniam cie ze jest bo dopóki nie miałem Orange to właśnie poprzez ten kanał oglądałem lige portugalską.
Przeszukaj kanały bo na pewno jest.
Tiesto12
Jestem tu stałym bywalcem ;)
Jestem tu stałym bywalcem ;)
 
Posty: 607
Dołączył(a): 21 mar 2008, o 09:11
Lokalizacja: Kraków

RTP na CYFRZE+

Postprzez Jacek » 4 mar 2010, o 11:41

@ Tiesto12 tak masz racje po przeskanowaniu satelity kanal wyszykuje,ale mi chodziło o główną liste Cyfry że tam nie ma,a może ja poprostu nie zauważyłem. :smile: @ wilos u mnie na liście głównej RTP mam na 257 kanale.
Avatar użytkownika
Jacek
Forum to mój drugi dom
Forum to mój drugi dom
 
Posty: 1104
Dołączył(a): 11 cze 2009, o 13:55
Lokalizacja: Powiat Kozienice

RTP na CYFRZE+

Postprzez piździpałek » 4 mar 2010, o 11:45

Terminale Cyfry+, wszystkie oprócz Strongów, nie przetrawią SR równego 29900. Wytrzymają max. 27500. A to ze względu na soft. Dlatego na liście jest tylko RTP z Astry.
Na Strongu można samodzielnie przeszukać 10,723 GHz i RTP mieć.
Moderatorzy nękają mnie za głoszenie prawdy!
Nikt nie potrafi zrozumieć, że każdy sprzedany telewizor panoramiczny to kasa dla kartelu, któremu nie zależy na zdrowiu i życiu ludzi.
Avatar użytkownika
piździpałek
Konto zablokowane
Konto zablokowane
 
Posty: 483
Dołączył(a): 2 sty 2008, o 11:52

RTP na CYFRZE+

Postprzez Jacek » 4 mar 2010, o 11:50

@ piździpałek zapewniam Cię ze RTP wyszukuje mi przy skanowaniu satelity,i nie musiałem przeszukiwać transpondera.
Avatar użytkownika
Jacek
Forum to mój drugi dom
Forum to mój drugi dom
 
Posty: 1104
Dołączył(a): 11 cze 2009, o 13:55
Lokalizacja: Powiat Kozienice

RTP na CYFRZE+

Postprzez piździpałek » 4 mar 2010, o 11:57

Jeśli przeleciałeś całego satelitę to nic dziwnego. Jeśli ktoś korzystał z trybu operatora, to musi przeszukać ten transponder osobno bez trybu Operator.
Moderatorzy nękają mnie za głoszenie prawdy!
Nikt nie potrafi zrozumieć, że każdy sprzedany telewizor panoramiczny to kasa dla kartelu, któremu nie zależy na zdrowiu i życiu ludzi.
Avatar użytkownika
piździpałek
Konto zablokowane
Konto zablokowane
 
Posty: 483
Dołączył(a): 2 sty 2008, o 11:52

RTP na CYFRZE+

Postprzez Żuko » 9 lut 2011, o 22:19

Witam czy znacie numer tego kanału, bo na cyfrze go nie znalazłem (HB, strong 6880), a na N za to mogłem przeoczyć, wśród tych 800 kanałów? Bo nie powiem, hity Zon Sagres fajna rzecz.
Avatar użytkownika
Żuko
Czasami wpadam
Czasami wpadam
 
Posty: 159
Dołączył(a): 16 sty 2011, o 18:41

RTP na CYFRZE+

Postprzez DXmaniac » 10 lut 2011, o 20:38

RTP nadaje w tej chwili tylko z HB na częstotliwości 10.723 pol. H SR 29900 FEC 3/4. Na Astrze dawno został już wyłączony. Odbiór na dekoderach np. HD i wszystkich SD oprócz Strong nie jest możliwy - brak kanału na liście.
Comfort+ Extra+ HB ITI+ Multi+ Canal+ Premium, Canal+ VOD+ Mezzo + Multiroom (2 karty Cameleon), PVR 500GB x2.
DXmaniac
Jestem tu stałym bywalcem ;)
Jestem tu stałym bywalcem ;)
 
Posty: 565
Dołączył(a): 25 gru 2009, o 13:26
Lokalizacja: Szamotuły


Powrót do Archiwum: CYFRA+

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości