SATKurier.pl Forum SATKurier.pl Digi-TV.pl Hollex.pl SAT Krak Instalacje optyczne Karty erotyczne SolarKurier.pl BochniaiSol.pl Prezentacje360.pl

niemieckie wolne kanaly FTA

Problemy występujące podczas instalacji, oraz korzystania z zestawu TV Sat

niemieckie wolne kanaly FTA

Postprzez barteksr » 29 maja 2008, o 13:47

Witam mam taki maly problem, kupilem zestaw cyfrowy do odbioru tv satelitarnej .Mi chodzi w sumie o niemieckie kanały z astry.Ustawilem antene ,wszystko super ,sygnal idealny,wszystko tak jak ma byc.Ale nie stety oprucz niemieckich kanalow jest wszystko co jest na astrze ,moze mi ktos powiedziec dlaczego tak jest co robie zle moze nie mozna odbierac niemieckich programow
barteksr
Jestem tu nowy
Jestem tu nowy
 
Posty: 1
Dołączył(a): 29 maja 2008, o 13:33

niemieckie wolne kanaly FTA

Postprzez BODEK510 » 29 maja 2008, o 14:27

przypuszczam, że przy wyszukiwaniu kanałów ustawiłeś opcję wszystkie a nie nie kodowane czyli fta. najlepiej wykasuj to co masz i wyszukaj w opcji niekodowane.
BODEK510
Zaglądam regularnie
Zaglądam regularnie
 
Posty: 343
Dołączył(a): 3 maja 2008, o 14:36
Lokalizacja: Roztocze Środkowe

niemieckie wolne kanaly FTA

Postprzez m1000 » 23 cze 2008, o 15:52

Ja też nie mam niemieckich kanałów, mam albo 'no audio/video ata' albo 'no or bad signal'
m1000
Jestem tu nowy
Jestem tu nowy
 
Posty: 23
Dołączył(a): 11 gru 2007, o 14:58

niemieckie wolne kanaly FTA

Postprzez Mr. Orbita » 23 cze 2008, o 18:34

Za mało danych - jaki odbiornik? Jaka instalacja antenowa? Czy kanały były wyszukiwane, czy były już wcześniej w odbiorniku? Czy DiSEqC ustawiony poprawnie? No i o jakie konkretnie kanały chodzi (z nazwy kilka wymienić)? Potrzebujemy więcej szczegółów, aby coś doradzić ;)
TBS - The Best Solutions for Digital TV and More!
Uwaga! Nie odpowiadam na pytania techniczne i nie udzielam porad przez Prywatne Wiadomości!

Pozdrawiam :)
Avatar użytkownika
Mr. Orbita
Administrator
Administrator
 
Posty: 11258
Dołączył(a): 12 sie 2006, o 17:34
Lokalizacja: Kraków

niemieckie wolne kanaly FTA

Postprzez RafiX » 24 cze 2008, o 21:39

m1000 napisał(a):Ja też nie mam niemieckich kanałów, mam albo 'no audio/video ata' albo 'no or bad signal'
A czemu nie kontynuujesz swojego problemu, który poruszałeś już tutaj? Znowu od początku musimy przerabiać, jaki tuner, antena itp.? Chociaż czytałeś mój ostatni post i z porady skorzystałeś? Sądzę, że nie...
Nie spamuj! W przeciwnym razie podejmę merytoryczne rozważania, gdzie lepiej Ci przywalić?! W głowę, czy w piętę, oraz czy kijem krótkim, czy długim :lol:
Obrazek
Avatar użytkownika
RafiX
MOD Weteran
MOD Weteran
 
Posty: 5532
Dołączył(a): 15 sie 2006, o 17:23
Lokalizacja: Białystok


Powrót do Problemy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości