SATKurier.pl Forum SATKurier.pl Digi-TV.pl Hollex.pl SAT Krak Instalacje optyczne Karty erotyczne SolarKurier.pl BochniaiSol.pl Prezentacje360.pl

Sterowniki DVB-T USB

Problemy występujące podczas instalacji, oraz korzystania z zestawu TV Sat

Sterowniki DVB-T USB

Postprzez zyznos321 » 6 lis 2010, o 09:21

Mam taki tuner: http://www.chinavasion.com/product_info ... igital-tv/
Ppszukuję do niego sterownikow pod win7... Może wiecie gdzie mogę znaleźć?
zyznos321
Jestem tu nowy
Jestem tu nowy
 
Posty: 5
Dołączył(a): 19 paź 2010, o 17:16

Sterowniki DVB-T USB

Postprzez przemekPOZ » 6 lis 2010, o 09:45

Kolego z tego co pisza na stronie to nie obejrzysz sobie na nim w Polsce telewizji (standard MPEG2 a nie MPEG4) chociaż może to tylko kwestia sterowników, przecież żaden tani tuner nie dekoduje programów sprzętowo tylko programowo...
jeśli nie znajdziesz sterownika pod windows to spróbuj odpalic ten sprzęt na linuxie (np. ubuntu z płyty) gdyż ten ma wiekszosc sterowników 'w systemie'
powodzenia
Kompakt+C+ / N wszystkie pakiety
przemekPOZ
Rozgrzewam się
Rozgrzewam się
 
Posty: 64
Dołączył(a): 31 paź 2008, o 09:12

Sterowniki DVB-T USB

Postprzez zyznos321 » 6 lis 2010, o 09:59

Dzięki jak nie znajdę to sprubuje...
Temat nadal aktualny ;)
zyznos321
Jestem tu nowy
Jestem tu nowy
 
Posty: 5
Dołączył(a): 19 paź 2010, o 17:16

Sterowniki DVB-T USB

Postprzez adamus120 » 6 lis 2010, o 11:09

Co do sterowników to nie pomogę ale obejrzysz na tym tv w Polsce na 100%.
To jednie kwestia zainstalowania kodeka h.264 w komputerze.
Sterowników szukaj pod hasłem BDA.
Spróbuj tutaj: http://www.drivershq.com/driver-update/ ... er/179407/
adamus120
Jestem tu nowy
Jestem tu nowy
 
Posty: 14
Dołączył(a): 20 gru 2008, o 13:49

Sterowniki DVB-T USB

Postprzez zyznos321 » 6 lis 2010, o 15:04

To, ze nie wyszukuje mi polsatu jest spowodowane tym ze nie mam zasiegu czy moze tez nie wyszukiwac przez brak tego kodeka h.264?
zyznos321
Jestem tu nowy
Jestem tu nowy
 
Posty: 5
Dołączył(a): 19 paź 2010, o 17:16

Sterowniki DVB-T USB

Postprzez adamus120 » 6 lis 2010, o 20:57

Inne kanały wyszukuje?
Generalnie wyszukiwanie kanałów nie ma nic wspólnego z obecnością kodeka.
Napisz więcej informacji typu: czy używasz anteny zewnętrznej czy tej z zestawu, w jakiej lokalizacji odbierasz itp.
Bez tych informacji trudno coś podpowiedzieć.
adamus120
Jestem tu nowy
Jestem tu nowy
 
Posty: 14
Dołączył(a): 20 gru 2008, o 13:49


Powrót do Problemy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron