SATKurier.pl Forum SATKurier.pl Digi-TV.pl Hollex.pl SAT Krak Instalacje optyczne Karty erotyczne SolarKurier.pl BochniaiSol.pl Prezentacje360.pl

nVODnet czy to już działa!

Pytania i problemy związane z ofertą platformy nc+

nVODnet czy to już działa!

Postprzez odja » 28 mar 2013, o 18:33

Witam!

Dzisiaj odpaliłem nc+ i próbuje uruchomić coś z nVod net. Wywala "Błąd w trakcie zamówienia (kod4)". Co to może znaczyć?
odja
Czasami wpadam
Czasami wpadam
 
Posty: 146
Dołączył(a): 11 lis 2011, o 19:41
Lokalizacja: Łódź

nVODnet czy to już działa!

Postprzez weeman » 28 mar 2013, o 23:37

U mnie na mediaBoxie+ wszystko śmiga. Zadzwoń na infolinię może coś nie tak z uprawnieniami.
Full Extra + mediaBOX+ + BOX+
Avatar użytkownika
weeman
Czasami wpadam
Czasami wpadam
 
Posty: 103
Dołączył(a): 26 mar 2013, o 10:37

nVODnet czy to już działa!

Postprzez barkley4 » 5 kwi 2013, o 12:15

czy wiecie moze ktore kolekcje netVOD+ sa dostepne w pakiecie Platinum? Zaznacze , ze mam dekoder Pace i rozwazam opcje podlaczenia go do internetu. Interesuje mnie przede wszystkim Sport+ , Da Vinci Learning, Nat Geo i Dzieci, HBO OD
Avatar użytkownika
barkley4
Rozgrzewam się
Rozgrzewam się
 
Posty: 36
Dołączył(a): 5 kwi 2012, o 15:37

nVODnet czy to już działa!

Postprzez barkley4 » 5 kwi 2013, o 14:19

ktos mi odpowie na to to pytanie ? tylu tu Was a nikt nie wie :)
Avatar użytkownika
barkley4
Rozgrzewam się
Rozgrzewam się
 
Posty: 36
Dołączył(a): 5 kwi 2012, o 15:37

nVODnet czy to już działa!

Postprzez Sektor » 5 kwi 2013, o 14:35

Pace musi dostac najpierw aktualizacje softu i potem ci odpowiemy z checia ;)
NC+ AllInclusive + -turboBOX+ - MR Box + -TV 46' SAMSUNG UE46F8000-ONKYO tx -608-JAMO 608 + sub650 - Internet INEA 100MB/s -
Avatar użytkownika
Sektor
Rozgrzewam się
Rozgrzewam się
 
Posty: 56
Dołączył(a): 22 mar 2013, o 04:19
Lokalizacja: Poznań/Swarzędz

nVODnet czy to już działa!

Postprzez Losan » 5 kwi 2013, o 14:36

barkley4 napisał(a):czy wiecie moze ktore kolekcje netVOD+ sa dostepne w pakiecie Platinum? Zaznacze , ze mam dekoder Pace i rozwazam opcje podlaczenia go do internetu. Interesuje mnie przede wszystkim Sport+ , Da Vinci Learning, Nat Geo i Dzieci, HBO OD


Żadne kolekcje netVOD+ nie będą Ci działać na Pace PVR nawet po jego aktualizacji.
Losan
Czasami wpadam
Czasami wpadam
 
Posty: 169
Dołączył(a): 28 wrz 2006, o 17:22

nVODnet czy to już działa!

Postprzez barkley4 » 8 kwi 2013, o 10:20

dzieki za odp, rece opadaja co ta nc+ wyprawia!!!! jak moze nie dzialac skoro za ta place ????? o brakujacych kanalach typu ESPN America , Polsat Sport News nie wspomne
Avatar użytkownika
barkley4
Rozgrzewam się
Rozgrzewam się
 
Posty: 36
Dołączył(a): 5 kwi 2012, o 15:37

nVODnet czy to już działa!

Postprzez Sektor » 8 kwi 2013, o 11:28

barkley4 napisał(a): o brakujacych kanalach typu ESPN America , Polsat Sport News nie wspomne


Kurde czyli wychodzi na to ze aby korzystać ze wszystkiego nie mozna miec PAC'E mi konsultant powiedzial ze wszystko bedzie dzialac a wychodzi na to ze sa problemy. :censored:
NC+ AllInclusive + -turboBOX+ - MR Box + -TV 46' SAMSUNG UE46F8000-ONKYO tx -608-JAMO 608 + sub650 - Internet INEA 100MB/s -
Avatar użytkownika
Sektor
Rozgrzewam się
Rozgrzewam się
 
Posty: 56
Dołączył(a): 22 mar 2013, o 04:19
Lokalizacja: Poznań/Swarzędz

nVODnet czy to już działa!

Postprzez Baca90 » 8 kwi 2013, o 13:45

Jak wspominałem, że migruję z N a nie C+ (mialem obie) to niektórzy pukali się w głowę ze jestem :censored:

Teraz macie odpowiedz dlaczego migrowałem z N :lol:

Polast HD - jest
Kolencje nVOD, netVOD - są

Wiem, wiem nie wszyscy tak mogli bo mieli tylko C+
Obrazek - 21.03.2013
TurboBox+ 2xMR AllInc+
Antena 100+OCTO
Avatar użytkownika
Baca90
Zaglądam regularnie
Zaglądam regularnie
 
Posty: 310
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 15:29

nVODnet czy to już działa!

Postprzez barkley4 » 8 kwi 2013, o 13:58

dokladnie. konsultant jeszcze mi mowil cos w stylu "po co Panu Media Box skoro na Pace bedzie wszystko tak samo ? ". brak słów to co oni wyrabiaja!!! i co , teraz mam czekac na netVOD i kanaly za ktore place do kiedy ??? cala umowa tak bedzie wygladac ????
Avatar użytkownika
barkley4
Rozgrzewam się
Rozgrzewam się
 
Posty: 36
Dołączył(a): 5 kwi 2012, o 15:37

nVODnet czy to już działa!

Postprzez Marcin91280 » 8 kwi 2013, o 15:24

Posiadam platyne i co jest darmowego w netvod bo tam widze hbo to jest darmowe??
Marcin91280
Rozgrzewam się
Rozgrzewam się
 
Posty: 52
Dołączył(a): 25 mar 2013, o 21:29

nVODnet czy to już działa!

Postprzez andrzejgratis » 8 kwi 2013, o 16:59

Marcin91280, TVN Player, Baby TV, Poznaj n, Smaczki, SPORT+. :D
Obrazek
Avatar użytkownika
andrzejgratis
Zaglądam regularnie
Zaglądam regularnie
 
Posty: 390
Dołączył(a): 26 gru 2010, o 20:28
Lokalizacja: Łeba

nVODnet czy to już działa!

Postprzez sEW » 9 kwi 2013, o 17:13

A ja nie wiem dlaczego mi nie działa, gdy włączę obojętnie jaką kolekcję i film/serial z niej włącza się ekran odtwarzania(niestety nic nie odtwarza), po kilku minutach wyskakuje okienko "serwer nie odpowiada skorzystaj z innej kolekcji #PP000", rozmawiałem z konsultantem polecił mi odblokowanie portów od 6999 do 9999 a szczególnie 8080, odblokowałem a usługa dalej nie działa ;/
sEW
Czasami wpadam
Czasami wpadam
 
Posty: 82
Dołączył(a): 7 lis 2009, o 15:23

nVODnet czy to już działa!

Postprzez yacht » 16 kwi 2013, o 21:57

Witam. Mam pytanie. Zmigrowałem do nc, mam platinum. W kolekcjach VOD ( darmowych ) częśc filmów jest mozliwa do odtworzenia, część zaś nie. Próbowałem resetować Pace 500 GB, ale bez rezultatu. W technicznej infolinii tez radzono mi reset. Może ktos mi cos powie na ten temat ?
yacht
Rozgrzewam się
Rozgrzewam się
 
Posty: 30
Dołączył(a): 6 sie 2009, o 13:25

nVODnet czy to już działa!

Postprzez mareksit » 16 kwi 2013, o 22:23

yacht napisał(a):Witam. Mam pytanie. Zmigrowałem do nc, mam platinum. W kolekcjach VOD ( darmowych ) częśc filmów jest mozliwa do odtworzenia, część zaś nie. Próbowałem resetować Pace 500 GB, ale bez rezultatu. W technicznej infolinii tez radzono mi reset. Może ktos mi cos powie na ten temat ?

Musisz poczekać az dekoder pobierze ci wszystkie filmy bo robi to nie za jednym razem ale częściowo po trochu.
Było-Prestige 2 Pace i MR 2x Cameleon-214zł. Dwie N-ki 126zł = 340zł
Jest-Allinclusive sprzęt jw.+splitter 6 dekoderów MR w 2 punktach= 199zł
mareksit
Czasami wpadam
Czasami wpadam
 
Posty: 90
Dołączył(a): 29 paź 2007, o 16:28

Następna strona

Powrót do nc+

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: 72adam, adryjon, banita24, cyferblat, hanys 2, jackowski, jedrus25, pincet i 45 gości